AlminaAla Kızlar sezaryen doğum yapıp emzirirken erken hamilelik yaşayan varmı hamilelik devam ettiriliyormu bilginiz varmı ? Tehlikesi riski varmı ?
Dark AlminaAla ettiriliyor arkadaşıma oldu ama 4 aylık falandı, 3. Çocuktu kesi yeri incelmisti erken doğum yaptı ve tüpleri zorunlu bağlandı Ama bunların hiç biri olmayanlarda var, sıkı takip lazım sizs
Yenidenanneoluyom AlminaAla ben yaşadım ama 10 yildan fazla oldu😂 oglum 4. Ayına girmisti sezeryanliydim hamile olduğumu öğrendim. Aralari 13 ay iki oglum var. Herhangi bir sorun yaşamadım sadece üst üste iki hamilelik hem bedenen hem psikolojik zorlamisti.
Aslaninannesi01 AlminaAla Ablam iki aylıkken hamile kalmıştı doktoru bir daha gebe kalman çok riski diyip tüplerini bağladı
siyahinci3 AlminaAla sezeryandan 9 ay sonra hamile kaldim suan 33 haftalik gebeyim her hangi bir sıkıntı yaşamadım cok sukur ama bir tanıdığım 4 ay sonra hamile kalmisti
siyahinci3 AlminaAla yok canim suan 34 haftalik olduk Ocagin 27 sine gun aldik hayirlisi ile inşaallah