Emali Hanımlar ben 25 haftamdayım ve çatlıyorum kalçamda ve göğsümde çatlaklar var (yanlış anlaşılmasın göğüs ucum değil) ben ilk başlarda kakao yağı kullandım sonra badem yağı ama doktorum mustela yada lireac kullan dedi neyse lireac aldım şuan kullanıyorum ama böle derimi soyuyor gibi yapıyor kullanan arkadaşlar sizdede oldu mu bide faydası oluyor mu sanki vucüt çok nemlenmiyor gibi hemen alıyor deri içine ama sanki kuru kalıyor gibi oluyor 🙄
Gul_hamad Emali burdam okuduhum kadarıyla lierac kullananlar hep catlamis. Ama bu genetik birsey. Ben ilk gunden sebamed kullaniyorum 36dayim hic catlagim yok cok sukur. Ablamlar da hic catlamamis ama hic bir sey surmemisler.normal krem bile. Bence genetik birsey
Nagihanada Emali bende lierac kullandım bir işe yaramadı bu çatlaklar daha çok genetik sanırım bol su tüketmek gerekiyor Doktorum zaten ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlar demişti
Esra___ Emali Cnmm lierac da sürdüm Hindistan cevizi yağı da sürdüm günde 3 ltden aşağı su içmediğim olmadı sonuç çatlak tarlasına döndüm göbeğimde Yok diye seviniyordum bu hafta 36yı bitiriyorum göbeğim de 3-4 günde deli gibi çatladı 😔 çok kasma çatlayacağın varsa çatlıyorsun
Albatros3501 Emali lierac kullanıyorum da jel olduğu için vücudunda kaldıktan sonra kurumuş görüntü bırakıyo.
Emali Nagihanada suyu çok sık içiyorum günde 3 litre ama çok kilo aldım ondan mı acaba vicdanım hiç rahat diğil çok çikin duruyor gibiler bide göğüslerimde olması hadi bacak kalça karında duymuştumda göğüsümde olacağını düşünmemiştim☹️Lieracta boş desenize
Albatros3501 Nagihanada bence suyla da olmuyo gebelikten önce ve gebelikte benim içtiğim suyu kimse içmemiştir ben bile çatladım. 😔
Nagihanada Emali benimde ilk göğüslerim çatladı sonra bacaklarım henüz karnımda birşey yok En başta kakao yağı kullandım sonra lierac kullandım ama çatlamaya başlayınca bıraktım Birde kaşımamak gerekiyor
Esra___ Emali inş Cnmm beyazlıyormuş öyle diyorlar benim bi arkadaşım da çok çatlamıştı yalnız onun göbeği böyle buruş buruş duruyordu göstermişti bana o zaman yeni evliydim tabi 0 çatlak incecik bi fizik içimden çok kınadım heralde ben de çok çatladım ayrıca 23 kilo aldım 😭 bazı arkadaşlarımın beyazlaşmış belli bile değil şuan inş öyle oluruz 🤲🏻
Newmomy 4. ayda lierac almak için eczaneye gittigimde eczacı hiç gerek yok yapısal bi mesele çatlıcagın varsa çatlarsın boşuna bu kadar para verme demişti:) bende zaten çatlıcagımı düşünmüyodm bebe yağı kullanıyorm duştan sonra bazen de vazelin hiç çatlamadım ama tabi bebe yağının marifeti degil çatlamıcakmışm demek ki.
Emali Nagihanada benimde göğüslerimde oluştu şimdide bacaklarda bakalım karın bölgesine ne zaman geçices☹️
Emali Esra___ vala inşallah ilerde kötü olmas ya bende 12 kilo aldım çok almışın dedi doktor ☹️Ve daha 25. Haftamdayım
Elo123 Emali bende tam 25 haftalık oldum bütün ve aynı dediğin gibi 12 kilo aldım. 16 haftada başladı kaşıntılarım. O zaman araştırıp mustela almıştım her gün sürüyorum mutlaka yapısı çok hafif çabuk emiliyo kalıntı falan da bırakmıyor. 100 tl ye eczaneden almıştım hala aynı tüpü kullanıyorum bu ay da yeter sanırım ama sadece karnıma sürüyorum. Yani aylık olarak düşününce 30 tl ye falan geliyo aslında uygun ve şu ana kadar hiç çatlamadım. Genetik olduğunu söylüyorlar inşallah çatlamam hiç çatlamak istemiyorum. :(
BusraClskan Emali ne kullanırsan kullan genetik önemli canım ben 27. Haftadayım çok şükür çatlamadım tabi ilerisini bilemem ama şuan hiç çatlağım yok arada aklıma gelirse palmers ın yağını kullanıyorum o kadar benim annem ve ablamlardada hiç çatlak olmamış