clkz ben öğrendiğim gün eşime işten gelince oyun oynicaz dedim sırtına kağıt yapıştırdım eline de kağt verdim sırtına bir nesne çizicem aynını çizmeye çalış dedim 😂 gebelik testini çizdim 3. Denemede eşim hala anlayamadı çizemedi çünkü en son arkasını döndü bende önce çizdiğim kağıdı gösterdim sonra hemen gebelik testini eşim şok eşim iptal 😂🙏🏻 Hayatımızda ki en mutlu andı ❤️
Sonra hemen ablamlara gittik mutfakta hepbir otururken ablam makinede kahve yapıyordu bi an içeri gitti bende hemen testi makinenin önüne koydum 😂 ablam ilk başta görmedi videoya alıyorduk bende güldüm sen neye gülüyorsun dedi
Dedim kör müsün az baksana önüne ardına 😂🙄 sonra bi baktı aaa gerçektenmi derken ağlamaya başladı 😘😊
Ertesi günde ailecek restoranta gittik bu sefer anneme söyleyeceğiz annem yemek yerken lafa daldı o esnada testi hemen tabağının yanına koydum 😂 önüne bi baktı Aman tanrım o da ne 🤣
Kız bu kimin aaaa derken benim dedim hemen sarılıp duygusal anlar yaşadık🥰
Eşimin ailesi yaylada kaldığı için görüntülü arayıp haber verdik görümcem sevinçten ağladı 🥰 kayınvalidem kayınpederim çok sevindiler 😊
Bizde bu şekilde oldu 👍