ilaydaaltann_ Hep görüyordum acaba ben ne zaman gelicem o günlere. Zaman geçmiyor diye sabırsızlanıyordum. Ama şimdi çift rakamlara düştük Hayırlısıyla. Sağlıkla gelsin minişler😊👼 Acaba bu 99 u nasıl gecircem😅
denizarenmom ilaydaaltann_ ne zamandir senii arıyorum aynı haftalık hatta günlüktük 29+1 nasıl gidiyooor
zeynepsnl_6 ilaydaaltann_ amin inş heyecan korku endişe hepsi bir arada ilk hamileliğim olduğu için sanırım.
ilaydaaltann_ denizarenmom 😅 iyiyiz çok şükür bebek de ben de dün kontrole gitmiştim 1250 gram dediler gayet iyi dedi 3 hafta sonra tekrar gel nstye bagliyalim dedi. Yavastan gidiyoruz doguma 🙏🌸 Senin nasıl gidiyor?
denizarenmom ilaydaaltann_ yaa benimde kontrolum dundu 1214grammis bizim ki beni yine 1 ay sonra cagirdi ondan sonra iki haftada bir gelirsin dedi🫣 sukur iyi gidiyor daha sukur agirlasmadim da hazirliklari bitirdik kiyafetlerini yikiyacagim ocak sonu subat basi insallah ayni sukur🤲
ilaydaaltann_ denizarenmom Kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim ağırlaşmadan yapmışım iyiki şimdi az bi süre ayakta kalınca belim ağrıyor. Hastane cantasini hazirlicam Subatin sonuna doğru. Sağlıkla gelsinler inşallah 🌸♥️
denizarenmom ilaydaaltann_ oh cok iyi yapmissin🥹 yikamasi bir sey degilde utu gozumde cok buyuyor😂insallah 🌷
ilaydaaltann_ denizarenmom bence de büyüt çünkü belim kopmuştu. O kadar minikler ve çoklardı ki bitmek bilmedi 😅