Marysmommyy bende aynısını yaşadım ve en fok faydasını gördüğüm şey bi iki damla karanfıl yağı pamuğu damlatıp ağrıyan yere koymak oldu malum ağrı kesici kullanılmıyor hamilelikte o uyuştuyo günde bir yapıyordum çok faydasını gördüm

Hamileliğimi bu 20lik diş ağrısından yaşayamadım desem yeridir çok pişman oldum cektirmedigim için herşeyi denedim canım TEK ÇÖZÜM CANIN YANSADA TUZLU SU ÖTESİ YOK..

Marysmommyy çok çektim karanfil yağı al aktardan pamuğa döküp dişine bas 2 dk içinde uyuşturuyor bide taze karanfil em hangi taraftaysa ağrı o tarafta tut karanfili oda etki ediyor tuzlu su ile gargara ve buz torbası uygulaması ben bunlarla geçirdim ilk aylarda. doktor onay vermişti bunlara. 7. Ayda ise çıkan 20lik kırılıp apse yapınca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çektiremedimde insallah sizin benimki gibi olmaz geçmiş olsun

Marysmommyy geçmiyor ilaç veriyorlar, bende yaşadım
        Gebelikte vitaminler falan diş gelişimini tetikliyor o yüzden gidip ilaç almanız lazım dış doktorundan o yatıştırır

Dark ama düşük riskin var sağlık ocağının yazdığı bazı vitamini bile doktorum şu an içme biraz büyümesini bekliyelim dedi farklı vitaminler verdi korkuyorum açıkçası birşey içmeye

• Dark bunu yanıtladı.

Marysmommyy kendi doktorunuza danışıp gitmeniz lazım, zaten antibiyotik tarzı bişey veriyorlar çünkü o diş çıkarken orda ufskda olsa apse yapıyor ondan ağrı oluyor

Dark anladım cnm pazartesi yi beklemeliyim 😏 inslh ozmna kadar kendi kendine geçer gerek kalmaz