Rnml Normal dogumdan sonra o bolgeye tampon tarzi birseyler yapiliyor mu veya sonraki islemler neler oluyor🙈 sonrasinda cinsel iliskiden korkarim ve yapamam gibi geliyor , Basina gelenler anlatabilir mi???
papatyaseverbiranne Rnml tabi batikanolu gazlı beze damlatıp tampon şeklinde uygulayın özellikle wc sonrası mikrop kapmasin dikis çabuk düşsün. İlk ilişki zor oluyor sonrasında geri normale dönüyor herşey merak etmeyin 🙏
Meryemiss Rnml tampon tarzı şeyler derken dikişlerin mutlaka olur kesisiz doğum artık nadiren oluyor diyebiliriz bırak tamponu dikişler iyileşene kadar temizleme sularıyla falan o bölgeyi temizlerken bile incirsin tamponu yaklaştırmazsın iyileşene kadar cinsellik sürecini zaten aklından geçirmezsin bu biraz çocuklada alakalı benim kolik bir kızım vardı 7.aydan sonra biraz biraz susmaya başlamıştı o dönemde anca yakınlaşma yaşayabildik asli ihtiyaçları bile bebek bakımına zaman ayırmaktan yapamıyorken onu hiç düşünemiyorsun ama bana kalırsa doğum sonrası dikişten sonraki birliktelik çok acılı ilk birliktelikten bile ama bi kaç kere tekrarladın mı geçiyor belki benimlede alakalı olabilir hamileliktede 5 6 aydan sonra birliktelik yaşamadım doğumdan sonrada uzun bir süreç oldu herkezin vücudu yapısı yaşadıkları farklı oluyor sizde aynı süreci geçirseniz bile belki ağrılı olmayabilir korkmayıb akışına bırakın
Zynpbr00 Rnml Bana tampon yapmişlar onu taburcu olmadan önce çıkardılar hiç acımadi. Dikişlerin ağrısida 4 5 gün sürdü ama normal bir ağri öyle dayanılmayacak bir şey değil.Şimdi 22 gün oldu doğum yapali dikislerim dusmeye bas
Zekiye_27 Rnml Dikiş illaki oluyor batikon kullanıyorsun ve en önemlisi kuru tutmak eve geldim normal ev işlerimi yapmıştım yavaş yavaş duş aldım bebeğimi yıkadık annemle normal doğum candır 🤗 23.25 gün arası düşmüştü benim dikislerim ama 50 gün sonra falan ilişki olmuştu rahim anca toparlıyor tabi bu durum kişiden kişiye değişir
1Neseekokcen_ Benim 9 gun oldu dikişlerim feln düştü hem içerde hem dışarda vardı çok şükür hic sıkıntı yaşamadım ben ama cinsellikten korkuyorum 😣inşallah çok acımaz
Defneninannesi- Bna doktorum hic bisey yapam sadce lavabo banyo sonrasi kurutma makinasiyla kurut demisti
Zehra_2 Defneninannesi- ne kurutma makinesiyle kurut mu dedi vajinana nasıl kurutma makinesi tuttun tam olarak?
berceste5155 Rnml ben tampon falan yapmadım sadece temiz ve kuru tut dediler öyle yaptım zaten yap deseler de yapamazdım dokunmaya korkuyordum içim bir tuhaf oluyordu ilişki de kendimi hazır hissedene kadar olmadı
Zekiye_27 Rnml Hiç korkma zamanla eski haline dönüyor dikişlerini attırmamaya dikkat et kuru tut bide vajina temizliğine dikkat et yeterli canım sağlıcakla gelsin bebişin 🥰
berceste5155 Rnml krem sürenler falan oluyormuş ama soğukkanlı olmaz lazım bence özür dileyerek söylüyorum ben kırkım çıkana kadar tüylerini almaya cesaret edemedim allahtan doğumdan önce ağdaya gitmiştim
kalpatisi_ Rnml doktor doğumdan sonra batikon yazıyo zaten batikonu pamuğa damlatıp her wc sonrası tampon yaptım. Yakmıyo yada acımıyo korkmayın. İlişkide de herhangi bi acı hissetmedim sadece yanma tarzı bişey hissettim oda normal zaten 😊
Defneninannesi- Zehra_2 eevt canim es destegi alarak tabiki cok yaklastirmadan yoksa yakar uzaktan islaklik kalmayacak sekilde kuruttuk
_ysmn_20 Batikonu su ile sulandırıp pet şişeye aktarmıştım. Her wc sonrası pamuk ile tampon yapıp kurutma makinasını en kısığa alarak kuruttum. Asla ıslak bırakmadım. Ardından gazlı bezin arasına pamuk yayıp kendime pet yaptım. Zira depedleri kullanmak dikişlerimi acıtıyordu. Hemşire arkadaşıma danıştım. O demişti. 1 hafta da kurudu düştü dikişler.
Nisanurbhce Rnml dikişin çabuk düşsün birde mikrop kapma son diye pansuman yapıyorsun bn bir hafta oturamamistim dikişin vardı oturuyordum ama batıyordu ama oturuyordum bı zaman sonra alıştım 1 hafta sonra da normale döndüm istediğim gibi oturup kalktım ilk ilişki biraz zorluyor ağrın oluyor ama sonra normale dönüyorsun