Prenses34_annesi egokcesyc Ben İstanbul Sultangazi özel medigold Sultan Hastanesi’ne gidiyorum doktorum Gül Yaman hanım çok memnunum çok güler yüzlü ve iyi bir hanımefendi kendisi yani hiçbir şey sıkılmadan söyleyebilirsiniz hepsini cevaplayıp yanıtlıyor numarasını da veriyor üstelik gelen zamlardan sonra muayene ücreti 290 TL oldu nst’ye giriyorum nst’de 50 lira SGK geçerli 🥰
Minikobaby Ben ozelde Beylikduzunde bir doktora gidiyorum ailemizin butun kadinlarini o dogurttu tavsiye ederim :) Mehtap Derelioglu beylikduzunde klinigi var fakat tekrar soyluyorum hicbir sigorta gecerli degil tamamlayici sigortada dahil :(
egokcesyc Minikobaby e Minikobaby birde tamamlayıcıda doğum paketi almak mantıksız geldi bana. Hesaplamasını yaptım ben. Muayene ücret ve doğum parasını toplayınca doğum paketine denk geliyor. Medikalpark ali ihsan bey ve ayset hanımı tavsiye ettiler bana genellikle
Minikobaby egokcesyc zaten dogum paketi olan ozel sigortayi hamile kalmadan 1 yil once sarti sunuyorlar cok planli yapmak gerekiyordu
Minikobaby egokcesyc bir de ben zaten istanbulda yasamiyorum suan cerkezkoyden gelip gidiyorum aile doktorumuz oldugu icin tercih ediyorum elbetteki hastanelerde daha iyi baska doktorlar vardir ☺️
HaticeC123 Gaziosmanpaşa Başarı hastanesi dr.jalal 😊 ilgili bi doktor bi sorun olsun wpdan yazıyorum hemen cevap veriyo dönüyo yada beni direk arıyo sağolsun herşeyi konuşabiliyorum . Cok memnunum 😊 iki arkadaşımda ona gidiyodu 🌸