aysenur-y1 Melikeeoruc 5.haftada keseyi 6+3’te bebeği gördük kalp atışını duyduk ama vajinal ultrason ile
B-sraB-06 Melikeeoruc 5+6 vajinal ultrasonla bebegi ve kalp atışını gördük henüz duymadık 1 ay sonraya randevu verdi
Melikeeoruc nerminnn_ ben 5 haftalıkken gittim alttan muayene ile gözüktü yolk kesesi bebeğe dair bisey göremedim dedi doktor siz nokta bile olsa bebege dair bisey gordunuzmu
Melikeeoruc nerminnn_ 10 gün sonra gel dedi 0 zaman 7 haftalık falan olacak Allahin izniyle inşallah goruruz
pollyanna- nerminnn_ merhaba ben sat ye göre 7 haftalığım ama kalbi duyamadık kese küçük dediler. Sizin keseniz kac cm acaba 🙏🏻
Melikeeoruc B-sraB-06 demekki gebelikten gebeliğe değişkenlik gösteriyor biz sadece 5 +3te keseyi gördük vajinal ultrason ile
Sedoos0 Merhaba kızlar bizde 7+1 olduk 5+5te keseyi gördük bu hafta da kalp atışı ve bebeği görcez inşallah. Bulantı kusmalarım basladı bu gün itibari ile 😔 ilerleyen zamanlarda rahat gecer insallah diye dua ediyorum
nerminnn_ 15 mm kese 4.5 bebekti karnımdan duyulmadı vajinadan baktığında duyuldu geç döllenme olabilir sizin arkadaşımın 8. hafta da duyulmuştu kalp atışları
Goksu_krkyn Bende 5+4 de vajinal ulturasyonla keseyi gördüm 6+6 da kalp atışı ve bebeği gördüm küçük olduğu İçin görünmeyebiliyor bu süreçte sabırlı olmak önemli galiba