Bengum esiaks benim de eşim hep kız dedi ve o rüyasında koz gördü, ben ise aksine farkın da olmadan göbeğimi oğlum diye severdim rüyam da oğlum olacağını görmüştüm cinsiyetimiz erkek 💕
Gunyuzu Ay ben de rüyamda kız çocuğu görmüştüm elini tutmuş gezdiriyordum net hatırlıyorum minicik fındık gibi burnu vardı bu rüyadan 1 ay geçmeden kızım olacağını öğrendim ve doktorum burnu çok küçük kime benziyor dedi şok olmuştum 🤭🤭
esiaks Gunyuzu anaaamm burnu bile görülmüş 😂 bende sadece erkek yazısı gördüm bebeği bile göremedim 😂
CeydaST esiaks inşallah ilk gebeliğim kız olsun çok istiyoruz ama nasip bakalım hayırlı ve sağlıklı evlat olsun da
34Bebek esiaks benim eşimde öyle kızım olacak diyip duruyordu bende erkek hissediyordum adam ne kadar içten istediyse kızımız oluyor 🤣🤣🤣
Gunyuzu esiaks net hatırlıyorum hala o bebeği kaşını gözünü saçını burnu çıktı bakalım gerisi nasıl olacak ☺☺
Ebru1995 Ben görmedim ama eşim iki defa kız gördü. Kız kardeşim de kız gördü rüyasında. 14. Haftaya yeni girdiğimiz gün doktor %90 kız dedi ama bilemiyorum. Daha küçük aslında ama doktor çok net konuştu 🤔
Ebru1995 esiaks bende şaşırdım aslında. Bulunduğum şehir şuan küçük bir şehir ve tek özel hastahanesi var. Doktor da öyle prof filan da değil. Böyle olunca insan arada kalıyor alışveriş vs yapmak için😂
Gunyuzu esiaks inşallah hepimiz için sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun nerde isteyen varsa da Allahım kucaklarını boş bırakmasın 🙏🙏🙏
Bebeto1 Bende rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm suan cinsiyeti net değil doktorum kıza benziyor ama net değil dedi bakalım hayırlısı @esiaks