aysnrsoylu 18 haftaya kadar 3 ultrasonda da doktorum %80 kız dedi , 18 haftada kesin erkek dedi, kendimi kız bebege alıştırınca erkeğe çok şaşırdım. Ona benim evladım, Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruma , sizlerinde başınıza geldimi?
eknsnsr98 Ya ben anlamıyorum bence bu cinsiyet yanılması yaşatan doktorlar ya çok tecrübesiz yada cihazları çok eski ve kalitesiz emin de değilseniz göstermiyorsa belli değil diyin niye bu kadar kafa karıştırıyorsunuz ki ben doktorumdan memnunum kızımda 12 haftalık kız dedi hiç değişmedi bun dada 11 haftalık erkeğe benziyor dedi 14 haftalık erkek dedi
aysnrsoylu eknsnsr98 hiç anlamıyorum gerçekten o kadar emin kız dedi sonra 18 haftalık erkek kesin dedi
Bebeto1 Benim doktorumda sadece benziyor dedi değişebilir net değil diyo 18 Haftada gitmiştim belli olan cinsiyet nasıl değişebilir anlamıyorum detaylı bekliyorum böyle diyip tam tersi çıkan varmi
aysnrsoylu Bebeto1 Bebeto1 yada hiç söyleme yarı yarıya tam net değil de net oldugunda söyle detaylıda kesin net olur
aysnrsoylu Aysesen19 gördüm vardı erkekti yani öncelerde görmemiştim hiç ama son ultrasonda belliydi doluydu bacak arası. Özel hastaneye gidiyorum. Benim kız kardeşime de 3 ultrasonda erkek demiş doktor annem anlatıyor sınra dogdu kız oldu tabi geçmiş zaman detaylı ultrason yok ama normal ultrason var tabi. İnanın hiç anlamıyorum bu olayı