Nutelllaa Gozde_cavdar büyük esyalardan al canım zıbın vs de alabilirsin ne alırsan kar sana yok au haftadayim daha çorap almadım diyenede bakma .demek ki maddiyati iyi bı anda alicak .
Flyderndkk Gozde_cavdar valla kalp atışını duydum kıyafet bakmaya başladım. 16. Haftada baya bir kıyafeti vardı. Cinsiyet kesinleşince de daha çok cicili bicili şeylere aldık. Şimdi 28 deyim. Yıkamaya başladım. Çantayı da hazırlıcam bundan sonra kafam rahat olsun.
FatosNazim53 Gozde_cavdar kar yağınca bende netten alcam. Bulunduğum yer yokuş bayır. İnemem merkeze buz olur kayar düşerim.
Hamileanne Gozde_cavdar benimki 4 haftalık ünisex almaya başladım bile dün aldım bi tulum 😂 anca öyle alırız napalım fiyatlar almış başını gidiyor ne alsak kar
Mommm03 Gozde_cavdar çok erken almışsın cinsiyeti belli olsun ondan sonra almaya baslasaydin , 28 haftalık oldum daha adam akilli brsy almadım şimdiden başlamak istiyorum ama gözüm kesmio 😂😂 zıbın flnn alabilirsin zıbın ztn kız erkek frk etmio
Eliffe Gozde_cavdar daha hamile olmadan almaya baslamistim ogrendikten somra hizlandirdim. İyi ki almisim erkenden herseyini. 6. Ayda herseyi hazirdi. Malum enflasyon fiyatlar ucuyor ama bizim maaslar yerinde sayiyor.