Gozde_cavdar Ben 9.haftamdayım sımdıden 2 3 parça aldım erken mi davranıyorum bilmiyorum ya ilerde alamazsam korkusu ve birazda sabırsızlık var bende hemen alıyım gozumun onunde dursun dıye yanlıs mı yapıyorum
1prensannesiiiii Gozde_cavdar cinsiyetini öğrenir öğrenmez başladım 16 da🤣ondan öncede her ikisinin de giyebileceği ufak tefek aldıklarım oldu beyaz krem vs renkte
efeninannesiii_ Gozde_cavdar 16 haftadan sonra başladım sizde cinsiyeti bekleyin derim çok erken davranmışsınız😊❣️
Gozde_cavdar efeninannesiii_ ya o zaman maddi sıkıntı cekersem dıye korkuyorum sımdıden yavas yavas alıyım dıyorm
Gozde_cavdar denizarenmom biriktiremiiyoorum hep bi acabalar oluşuyor kafamda biriktirmek yerıne unıxes yada cınsıyet gerektirmeyen seyler alıyorum
Edafmo Gozde_cavdar cinsiyet kesinleşene kadar biberon emzik emzirme minderi müslin falan aldım ben. Cinsiyetten sonra kıyafetlere başladım
A_syma Gozde_cavdar Yinede fark oluyor bence. Renk degil sadece. Mesela erkek atleti ile kiz bebek atletleri bana cok farkli geliyor. Acele etmeyin derim. Daha sonra atiyorum Kiz olur cesit cesit süslü almak istersiniz bi bakmissiniz dolap dolmus unisex ile 😊 Ama mesela bebek arabasi besik alinabilie
efeninannesiii_ Gozde_cavdar kuzum öyle de böyle de Allah yardımcımız olsun gerçekten herşey o kadar pahalı ki küçücük kıyafetler takımlar 250den aşağı değil valla haklısın. Ama en azından cinsiyetini bekle derim ❤️
denizarenmom Gozde_cavdar o zaman bence alicagin en mantikli seyler buyuk seyler inan aralik basi aldigimiz bebek arabasina 500tl zam gelmis besik ve bebek arabasini alabilirsin
Edafmo Gozde_cavdar kıyafet organizer yerine temel ihtiyaçları alabilirsin canım, bence daha iyi olur. Organizerleri dolabına, kıyafetlerine göre ölçüsünü alırsın adetini seçersin