Dmrbs18 ben bir doz yaptırdım bir doz yaptırmadım. Şimdi yine hamileyim hiç yaptırmayacagim. İlk kızım da sehirdeydik bilgim olduğu için söylemiyorum etkilemekte istemiyorum ama yaşadığım şehrin ilçesin de ikamet ediyoruz şimdi de illere göre daha az kişi haliyle git gel git gel tanıyorsun hemşireyi doktoru ben gebeliği bildirmek için gittim tetanoz için 20. Haftanda gel dedi bende önceki hamileliği örnek verip bir dozunu yaptirmamistim yine yaptirmasam olur mu yoksa zorunda mıyım dedim hemşire bana ben kendim hamilelikte ne tetanoz ne covid şahsen yapmadım tercih sizin dedi. Hatta böyle söyleyince eşim de biraz kızdı yani hemşire olarak ben yapmadım tercih sizin derseniz nasıl yaptıralım şimdi biz kafamız kurcalanmis olmuyor mu dedi. Ve ben covid te yaptirmistim önce ki hamilelikte iki doz hemde beni linçleyen de olacaktır mutlaka ama bu benim fikrim çok pişmanım. Sizi de çok iyi anlıyorum her iki konudan biri bu aşılar artık çocuk aşısı hamilelere aşı yaptırın yaptırmayın sosyal medya bunlarla dolu napcagimizi sastik kime neye inancagimizi 😔