Dilobella Merveeakqnnn ben çok öksürüyordum üşütmüştüm maalesef çok kötü geçmişti dikişlerim her öksürdüğümde çok acıyordu dayanamıyodum öksürmemek için kendimi çok zor tutuyodum ama nafile 😷bnce öksürük varsa bi kaç gün bekletin geçmesi için
Aspenya44 Merveeakqnnn öksürük varsa zaten asla almıyorlar ki sezeryana . Acil olursa bilemem tabi ama ben 2 çocukta hastaydım ilestirsiler öyle aldılar
Cubukmakarna Girmedim ama öksürük zorlayabimir. Dikişler çok az acıyor öksürünce. Öksürük gelince dikkatli öksürmüştüm ben
Merveeakqnnn Dilobella 2hfta oldu bugun agir grib gecirdim suan iyiyim cok sükür hafif bir öksürügüm kaldi genel anestezi istiyorum persembe günü sezeryan günüm bilmiyorum gecermi belden uyusmali olsa bile amelyt esnasinda öksürülmüyomu kafamda deli sorular 😰
Dilobella Merveeakqnnn hafif öksürükse perşembe gününe kadar geçer limonlu çay iç boğazına iyi gelir ben çok öksürüyordum hafif öksürük değildi o yüzden zorlandım korkma ama rabbim bişekilde yardım ediyor içini ferah tut kafana takmamaya çalış iyileşmeye bak sadece 🙏😊
Elif927 Merveeakqnnn yok canım Allah yardım ediyor korkma bende çok korkmuştum inan yardımcı oluyor rabbim
Merveeakqnnn Dilobella cok sükür yaptm dogum öksürügm gecmedi ama inan allhn izniyle aldm kızımı kucagima bu bana yeter 🙏❤️
avakado7 Merveeakqnnn Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin 🙏🏻💞🧿 Genel anesteziyi doktorunuz nasıl kabul etti acaba? Her doktor ikna olmuyor.