ikimelekannesii22 Bebeğim 2,5 aylık gündüzleri sık sık emiyor ama geceleri uyuduğu için kaç saatte bir emzirmek gerekiyor acaba kendi uyanmasa bile ben uyandırıp emziriyim mi yoksa uyanmasını mı beklemeliyim siz nasıl yapıyosunuz?
qwerty2 ikimelekannesii22 ilk bebeğimde doktorum 1 aylıktan sonra o acıkıp uyanmadığı sürece uyandırma demişti. Ama ben 40ı çıkana kadar uyandırıp emzirdim sonra kendi acıktıkça uyandı zaten.
Drysmsn ikimelekannesii22 kızım doğduğunda 10 gün yoğun bakımda yatmıştı sonra eve getırdık gece uyanmıyor ne yapsak diye düşündük kaldığımız hastane de yenıdogan yoğun bakımı aradık ve sorumlu hemşire bız burada sureklı uyandırmıyoruz beslemek ıcın 2 saatte bır beslıyoruz bebek de 2 saatte bır uyanıyor beslenmek ıcın zaten demıstı bızde aynı bu şekilde uygulamıstık
Nutelllaa ikimelekannesii22 ben iki aydan sonra uyandirmadim.sabaha kadar uyudugu da oluyordu.doktor kendisi uyansın bırak dedi
ikimelekannesii22 qwerty2 bazen 4 5 saat oluyor uyanmıyor bende korkuyorum kan şekeri düşer diye uyandırıp emziriyorum
qwerty2 ikimelekannesii22 artık büyümüş annesi acıktığında uyanır. Sürekli uyandırmak da alışkanlığa sebep oluyor daha büyüdüğünde de uyanır sürekli.
ikimelekannesii22 Drysmsn bende ilk başlar iki saate bir emzirdim ama suan geceleri kendi uyanmıyor bıraksam 4 5 saat uyuyor
Elifffyusa ikimelekannesii22 düşmez kirki çıkmış çoktan yeni dogdugunda kan şekeri düşüp sarılırk olabilirdi ama smdi olmaz korkma sen
Ladybird06 ikimelekannesii22 5.5-6 saati geçerse uyandırabilirsin şu an canım ama üçüncü ayını doldurunca kilosu iyiyse akışına bırakırsın yavaş yavaş.
gamzosgamzos ikimelekannesii22 2 .aydan sonra gece uyumasına 4 saate kadar müsade ettim tabi benim kızım çok nadir 4 saat aralıksız uyudu 🤦😅
ikimelekannesii22 gamzosgamzos benimki değişiyor bazen uyanmadan 4 5 saat uyur bazen saat başı kalkar 😌
Drysmsn ikimelekannesii22 2 3 aylıkken bende ne zaman uyanırsa o zaman emzırıyordum ama yenıdogan ıse 2 saatte uyanmıyorsa bencede kaldırıp emzırın
Sirine34 Canım bırak uyusun diyenlere saygı gösteriyorum ama maalesef ilk bebeğim de 3 ay boyunca her 2 saatte bir emzirdim zaten mideleri yumurta kadar bu mide ne kadar dolu olabilir ki zaten bebiş hemen sindiriyor mide boşalıyor ben anne olarak tavsiye ediyorum 3 aylık olana kadar en azından uyandırın 4.5 saat benim için çoook uzun bir süre ama yine siz bilirsiniz bu günleri asla geri gelmeyecek 🥰🌸