Sibeldamla Benim bugün 38+6 gelmiyor benimkide. Aralık analarında gerçekten bi sıkıntı var. Ama Allah’tan doğuranlar temiz doğuruyor çok acı çekmiyor sanki. Yazanların hepsinin doğumu güzeldi
agylik Sibeldamla evet ben de okudukça maşallah diyorum motive oluyorum durup durup turnayı gözünden vuranlardan oluruz biz de inşallah 🤗
Ebruliya Nazendehanim hadi inşallah 😁 benim umudum kalmadı ya ne bileyim bide erken doğum riskimde vardı. Sanki hamile değilim ruyadayım hiç doğurasım yokmuş gibi🤣 tükenmişlik sendromuna girdim galiba herkesin gözü kulağı bende bunalttilar beni doğurunca hemen duyacaklar aslında saklamak gibi bı niyeyim yok😍
Nazendehanim Ebruliya o bir dönem bir ara hiç dogurasin gelmiyor bir ara da doğsun artık diyorsun halbuki at deve değil bir şekilde doğacak ama kimini suni sancı stresi geriyor kimi Sezeryana dönüyor o geriyor ,millet susmuyor dediğin gibi ben yarın doğuma gidicem mesela kimse bilmiyor bilseler 40 defa soracaklar doktor 41 e kadar bekleyelim dedi dedim herkese 😂
Tatli1dunya Nazendehanim 39. Haftada 3400 civarıydı yarin bi kontrole gitmeyi düşünüyorum. Dr 41 e kadar yolu var dedi ama sancılar gelip gidiyor tekrar.Insallah bugün yarın bisey olur artık.🤲🏻
agylik Sibeldamla ben geldim kontrolden açıklığım var rahmimde yumuşama var. Çatı muayenesi yaparken ben şimdi biraz uyarıyorum doğum yakın görünüyor hızlandiralim dedi o an eline nişanım geldi doktor onu gösterdi. Zamanımızı doldurduğumuz için 3 gün sonra bir daha kontrol var. Pazartesi ye kadar da bekleme süremiz var inşallah bu hafta kendiliğinden gelir 🤗
DevriminAnnesi agylik ben de geldim parmak kadar açıklığın var dedi biraz zorladı, lekelenme olabilir korkma dedi.. suyu, hareketleri,keyfi yerindeydi paşanın,sıfır sancı.. Çarsamba bi daha çağırdı cumartesi ye kadar beklicez geldi geldi gelmedi suni sancı 😄🤲🏻😏
Nazendehanim agylik DevriminAnnesi Ben de doğuma diye gidip kontrolden geldim 😂 dün biraz ağrım vardı peşi sancidir diye sabah gitmedik oglen gittik, suyu durumu falan filani iyi beklemek istersen perşembeye kadar bekleyelim hareketlerini kontrol et dedi.1 cm açılmam var o kadar yürümeye 🙄 neyse ben de bekliyim dedim kilosunu 3150 diye ölçtü rahatım o yüzden 😅
agylik DevriminAnnesi aynı kuzum durumumuz 😅 sadece bekleme günlerimiz farklı ben Perşembe gidicem kontrole. Yürüyüş yap dedi bakalım yürüyüşe devam 😅 inşallah bu gece sancımız gelir benim de yok sancı ya
girl_boy_annesi DevriminAnnesi canım bende bugün gittim hala 0 açıklık Çarşamba tekrar çağırdı ben artık bu aydan ümidimi kestim 1 Ocak’ta gelsin 🤲🏼🥰
DevriminAnnesi Nazendehanim agylik valla benim kalçadan bacaklara vuran bi ağrım var uyutmadı.. squat yürüyüş egzersiz ne bulursam tüm klavyelere basıcam suni sancı almak istemiyorum 🥹🥹 ışığı yanlış mı algılıyorlar acaba valla ben ümidi kestim 🤣 en sonunda ben 2 parmağımı sokup zorlucam açılma olsunn diye tövbe tövbe 😏😄🤭
agylik Nazendehanim activating laboru yapacam da bi cesaret edemedim. 😅 Bir yanım diyor ki doğum yakın dediyse de yüklenme istersen napıyosun 😅 bir yanım da diyor ki işin suni sancıya kalmasın yavrum yapabildiğin her şeyi yap klavyedeki tüm tuşlara aynı anda bas gitsin 😅
Nazendehanim agylik bana doğum yakın diyeli 10 gün oldu kız 😂 sen yap pelvik bolgen hareketli olsun doğumda faydasını görürsün çok zor değil 7 dk lik var bitane o yapılıyor ben bide 10 dk olanı denicem
DevriminAnnesi Tatli1dunya kız doğur 😄😄 ben 40+1 oldum dayanamıyorum sen nasıl dayanıyon 🫣😄 delirirdim valla