DevriminAnnesi agylik doktorumla konuştum canım dayanılmayacak şekilde olursa hastaneye git dedi açılman falan yoksa moralin bozulmasın dedi.. sancıyı evde karşılaman daha kolay güzel olur dedi.. dayanamadığın nokta da git dedi onun için beklicem 🥰🤲🏻🥹
agylik DevriminAnnesi ay hadi hayırlısı ile gelsin inşallah kuzucuk 😍😍😍 bu gece sizde nöbet var desene 😍
Sibeldamla DevriminAnnesi güzel heycanlar. Kendi sancını çekmek bence en güzeli. Sevindim senin adına nşallah bizimkide gelir
Sibeldamla agylik aynen doğru diyorsun. Bende yatar yatmaz nst ye bakıyorum yok anacım yok sancı sıfır.Herkes bi hal oldu bekleye bekleye. Bide benimki bi ara 29 haftalıkken gelmeye kalktı bizi korkuttu şimdide gelmiyo 40 bitecek artık
agylik Sibeldamla naza çekti bu sefer de desene 🥲 ya nasıl tatlılardır şimdi Allah’ım insan sabırsızlanıyor gerçekten sağsalim kavuşalim biz de inşallah 😍 yarın hepimizin sancısı kendiliğinden tutsa 🤩 doktorum ağzından çıkana dikkat et dua yerine geçer demişti 😁
DevriminAnnesi Sibeldamla inşallah kendi ve gerçekçi sancılarımdırr.. sizler içinde dua ediyorum valla 🥰🤲🏻🌸
agylik DevriminAnnesi ay inşallah kuzucum ya şimdi ben meryem suresi okuycam hepimize dua edicem 🤗 sizi görmeden sevdim kanım ısındı inşallah güzel şeyler bekliyor hepimizi Rabbim yardımcımız olsun 🤗💙
Sibeldamla agylik hiç sorma naza çekti aynen. Çantalar hazırlandı öyle arabada bekliyo. Hiç aklıma gelmezdi 40 a kdar doğmayacağı. Bakalım günü ne zamanmış
DevriminAnnesi agylik Allah razı olsun canım benim benim de ısındı valla..suan ve doğum anında bile dua edicem sizler içinde 🤲🏻🥰 Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah 🤲🏻🥰🤍
agylik DevriminAnnesi amin inşallah canım Rabbim oyalamadan bir avazda kurtarsın tüm doğum yapacakları 😍😍🤗
HKiLiCeR Sancı ceken kadının duası kabul olurmus lütfen bana da dua eder misin yavrumu sağlıklı sıhhatli vakitlice kucağıma alaym birde sigarayı bırakamıyorum bu ikisi için dua eder misin 🤲 Rabbim sizi de hayırlıca bir avazda kavustursun insallah ❤️
DevriminAnnesi HKiLiCeR 40+5 olucam birazdan malasef ben de bırakamadım o zıkkımı.. Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah kolay doğumlarımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻🥹
DevriminAnnesi agylik biri bana gerçek sancıdan bahsetsin asağı kısma bıçak saplanıyor nefesimi Kesiyor belden de ağrı giriyor acaba gaz sancısı mı anlamadım gitti yeminle sabaha dayanırım inşallah 🤲🏻🥹
agylik DevriminAnnesi bele vurması gerekiyor sanırım canım kasıktan girip bele yönelecek ya da tam tersi olabiliyormus belden kasiga doğru. İnsanın daha önce yaşamadığı bir şeyi anlamaya çalışması ne kadar zor yahu.😓
DevriminAnnesi agylik aynısını yaşıyorum suan ama cidden oğlum çok zorluyor asağıya doğru biraz daha böyle devam ederse hastane yolunu tutucam 🥹🥹🫣
Annekusumm DevriminAnnesi bi nts cekerler bebegin kalp atislarina bakarlar hastanen de cok yakinmis riske atmaz gderdim yerinde olsam cunku tarifin gercek sancı senin yalanci felan degil doguruyosun sen 🤗🤗
DevriminAnnesi agylik moralimi bozarlar diye korkuyorum canım ya bide ebe muayene edecek diye korku var
agylik DevriminAnnesi o zaman dayanamadığın noktada gidersin canım hastane yakın mı sıkıntı yapma nefesini kontrol etmeye çalış
DevriminAnnesi agylik 5 dakikalık mesafede canım kötüleşirsem gidicem, yanarım yanarım bu sancıya rağmen açılmam olmaz yine suni verirlerse ona yanarım