Ben de bugün tekrar kontrole gittim. 40+2 olduk. Doktor geçen haftaya göre suyu azalmış dedi. Kalp atışında bir sorun yok, hareketleri iyi, kordon da dolanmamış ama hala kanala inmemiş. Dün nstde sancım çıktı ama bebek kanala inmediğinden bir önemi yok diyor. Dün akıntımın rengi de değişti sütlü kahve, açık pembe gibi oldu. Bunun da önemi yok, nişanın gelse bile 1 hafta sonra olan doğumlar biliyorsun dimi, Açılma bile olsa bebek kanala inmediğinden bir önemi yok boşuna bekliyorsunuz bence sezaryen yapalım dedi. Pazartesi 2’ye sezaryen planladık. Suni sancı vs lafını bile ettirmiyor, bebek kanalda değil gerek yok boşuna sancı çektirmeye zaten haftasını doldurdu bebek strese girmesin diyor. Pazartesiyi de bekleyelim ama 3-4 gün içinde bir mucize olursa ancak öyle normal kendisi gelir dedi. Doktorun konuşma tarzı moralimizi bozdu. Sanki beklemekle çok kötü bişey yapıyormuşuz gibi davranıyor. Doğum başlasa, öyle hemen sezaryen için ameliyathane de bulamayabilirsiniz. Bu aralar nakilli hastalar falan oluyor ameliyathaneler çabuk doluyor dedi.
Yoruldum, sağlıkla gelsin yeter ki nasibimizde ne varsa o olacak, onu yaşayacağız. 🤷🏼♀️