agylik DevriminAnnesi ay ben pazartesiye odaklamisim kendimi birden yarın doğum yapmayı göze alamadım 😂
agylik DevriminAnnesi bu arada yine kurcukladı harekete geçirmek için benden yine nişan gelmeye devam ediyor internetten baktım bazılarının parça parça gelirmiş çok ilginç 🤔 nişandan bir üst levele atlayamamısım daha 😂
DevriminAnnesi Gamzee23 bebeğim yarın 40+5 olucaz kendi gelmedi beyfendi suni deneyecekler yine gelmezse sezeryan.. doğuramadım bi türlü 🥰🫣🤭
Gamzee23 DevriminAnnesi ay bende çok korkuyorum Rabbim tek nefeste kurtulmanı nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
DevriminAnnesi Annekusumm işimiz gücümüz artık beklemek oldu valla bacım.. bütün tuşlara bastım artık kendisi gelecek yapcak bişeyim kalmadı daha 🥰🤣🥹🤭
Annekusumm DevriminAnnesi o bilir gelecegi zamani brazda sakince zmana brakmak gerekiyo sanki 😂 umudu kestiqin anda bi bakmissin butun belirtileriyle gumbur gumbur gelir sen bile sasrirsin 🤗
Gamzee23 agylik 😂😂😂 vallahi korkuyorum eşimde gıcıklık verir gibi arada karşıma geçip gülüyor boğacam yakında 😂
DevriminAnnesi agylik beni heyecan bastı gece uyuyamadım suan uyuyamıyorum gece uyuyamam sabah nasıl olucak 🫣🥹🤣
agylik DevriminAnnesi kıyamam kuzum gayet normal ben de uyuyamam herhalde ama güç lazım en azından el ense yatış yap dinlen. Yarın enerji lazım olacak 💪 bana sıcak duş al sabah güzelce kahvaltını yap 3 hurmanı ye meryem sureni dinle gel dedi 🤭
agylik DevriminAnnesi Rabbim kolaylaştırsin inşallah kuzucum Rabbiyesir i biliyorsan onu oku doğum boyunca 🥰
didemakk Kızlar 8 saatlik suni sancı sonunda sezaryene karar verdik bebişin başı yukarda 120 yi vuran sancılara banamısın demedi. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinde kavuşcaz birazdan inşallah😇
agylik Nazendehanim yaa canımmmm şükürler olsun gözler dolu dolu okudum yazdıklarını 😍 ay Allah anali babalı sağlıklı büyütsün inşallahhhhh 😍 darısı başımıza cansın 💙 DevriminAnnesi kız gel gel güzel haberler burda 😍😍😍😍