Sibeldamla Ne kadar zorlaştı artık 39+3 hala bi gram sancı yok işte yapıyorum ama zamanı gelmemiş sanırım. Hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
DevriminAnnesi Nazendehanim tüm gün yapıcam anasını satıyım 😄 yarına kadar kendi sancısıyla gelmesin cuma kestim kordonu 😄🫣🤭
Nazendehanim DevriminAnnesi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ay ilahi çok güldüm ben de şimdi ev süpürme molası veriyorum YouTube daki tüm videolari sıraya koydum 🤣🤣🤣🤣
Sibeldamla DevriminAnnesi ilk doğumda belki 10 kere baktılar valla o en son takacağım şey oldu bir an önce doğsun istedim ben o kadar suni sancı zorladıki içimde kalacak sandım ölecem sandım
DevriminAnnesi Sibeldamla korktum valla bacım umarım açıklığım olmadığı için bu kadar canım yanmıştır cuma açıklığım olursa belki canım bu denli Acımaz
Sibeldamla DevriminAnnesi inşallah açıklık olmaması en kötüsü zaten. ben pazartesi gidecem açıklık yoksa sezeryan bile isteyebilirim. Suni sancıya dayanılmıyor
Sibeldamla Benim ilk çocuğumda suyum geldi birden gittim açıklık yok bekledik sancı gelmedi sonra suniye başladılar ama çok geç açıldım. 9 saat sonra doğdu oğlum bende mahvoldum tabi herkesin farklı olabilir. Bu vücut meselesi
DevriminAnnesi Sibeldamla korkutma beni 🥹 zaten canım acıdı diye tırstım umarım açıklık olur çabucak sağlıkla gelir 🌸🤲🏻
agylik DevriminAnnesi korkma korkma kuzu her vücut yapısı farklı sonuçta benim bir arkadaşım kendi sancısı ile sıfır açıklıkla gitti ebe sen doguramazsin böyle demiş ama 3 saat sonra tam açılması olmuş ve doğurmuş mesela. Sen sıkıntı yapma vücuduna güzel sinyaller gönder etkilenir olumsuz düşüncelerden. Ogluşuna da de “ Doğum anında ben sana sen de bana yardımcı olacaksın ve bunu birlikte başaracağız. ” 🤗💙
agylik Nazendehanim ay çok mantıklı sık sık yapmak bak 🙄 valla inat yüklenmiş haklısın 🥲 Ahududu yaprağı çayımı içiyorum ben de şimdi 1 saat sonra yürüyüş.
Nazendehanim agylik bende adaçayı içmeye çalıştım ama çok kötü be tadı ,ahududu nasıl . Dün yurumedim valla günlerdir yürümekten sinüzit başladı hava da kapandı bugün evde devam 😅
agylik DevriminAnnesi hadi ya 🙄😣 Rabbim güç kuvvet versin hepimize inşallah bu çocuklar bize suniyi dayattıracak 🥲
agylik DevriminAnnesi sen ılık suya da otur kuzu en iyisi her gün sıcak duş al kaslarında yumuşama olur belki. Ananas ye bak o da yumuşama için iyiymiş. Bak ananastaki o yumuşatan madde bromelain kivide de varmış onu da yiyebilirsin. Ahududu yaprağı çayı da içebilirsin varsa o da yumuşatıyormus bana doktor önermişti onu günde 1 fincan iç diye 2 ye mi çıkarsam dedim şuan hatta 😂
agylik Hastanenizde pilates topu var mi ya? Bizimkinde yok sanırım kolumun altına kıstırıp gitsem mi dedim de bi an hayal edince komik geldi 😂
Nazendehanim agylik Bizde varmis çok şükür ,pompan yoksa kistir git nolcak kocan getirsin o kadar şekle girsin bişe olmaz 🤣🤣
DevriminAnnesi acarello bebeğin başı baya asağıda dedi o an aklıma sormak gelmedi dediği şey kanala indiği mi yoksa sadece bası asağı da mı anlam veremedim valla 🥹 zaten baya baskı hissediyorum asağıda birşy çıkacakmış gibi
didemakk Kızlar yarın 7.30 da yatışım yapılcak suni sancıyla 🥲 gelmek bilmedi bebiş 40+2 olcam, yapmadığım hareket kalmadı, doğumdan sonra zaten yorgun ve uykusuz olcaz öncesinde de mahvoluyoruz ya😩
agylik didemakk @sayre Allah yardımcınız olsun canlar inşallah hemencik açılır bir avazda gelir bebişler 🤗 valla elimizden geleni yaptık hepimiz inşallah doğum anında görürüz kolaylığını 💙
Nazendehanim didemakk Hoş geldin bacım, gerçekten yarın toplu doğum olacak 😂 ben de 7.30 da yatış yapicam 😅
didemakk Hadi hayırlısıyla doğuralım çabucak kurtulalım hepimiz inşallah Allah razı olsun tüm güzel dualar için 🤲🏻 toplu suni yatışlar başladı hadi bakalım bebişler gelcek demek🫢
Sibeldamla Sağ salim doğması için herşeyi yapıyoz kızlar önemli olan bu. Hiç korkmayın. Onlara bişey olmasın da biz her türlü unutacağız sancıları acıları. Doğru ıkının duş iyi geliyor sanırım bende bu defa sık sık duş alacam doğum zamanı