DevriminAnnesi Nazendehanim ben de memnun oldum canım.. sabah inşallah yatış verir sancım olurda yoksa bu 31 ocağa kadar bekleyecek gibi 🥹😄🤭
agylik DevriminAnnesi inşallah bu sancılar açılman ilerlediği içindir canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🙏
agylik Ya bundan sonra her gittigimizde bizim açılmamız var mı diye bakılacak mı kızlar biliyor musunuz? Her defasında o sandalyeye çıkmak çok zor ya 😅
Nazendehanim agylik Doktor bana bakti her seferinde de gelsin diye yokladı ,benim catalda olmuyor Allah’tan 😅
DevriminAnnesi Defnesmom33- 40+3 oldum canım sabah kontrolüm var dün nişan geldi sancılarım var ama düzenli değil sabah belli olacak 🤷🏻♀️🥹
agylik DevriminAnnesi tamamdır iyi gecineyim o sandalyemsi şeyle 😅 hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım 🤗 ben bugünü kapatıyorum iyi geceler canlar 🥰
didemakk Bende de hala tık yok, perş sabah sancı serumuyla yatış verecek dr kızlar size bende katıldım🫢
DevriminAnnesi didemakk valla en geç Cuma’ya kadar bekler doktor benim de gelmezse suni sancıyla doğurtur 🥹🤷🏻♀️😏 hoşgeldin kız
Nazendehanim didemakk Ooo bir Perşembe yatisi kadar ,cumbur cemaat doguralim derken suni sanciyi kastetmemistim Rabbim 😅
didemakk DevriminAnnesi hoşbulduum😂 benim hastanenin doğumhaneside öyleymiş 1 hafta boş kalıyormuş sonra bütün gebeler bir günde doğuruyormuş😂 serum almadan yarın hepimiz doğuralım inşallah aminn
Defnesmom33- DevriminAnnesi ay az önce sanırım sancı girdi . Rahmımde inceden sızılar oluştu sanırım sancı böyle bişi . Ve korkuyorum
DevriminAnnesi Defnesmom33- korkma bacım süre tut ben artık korkmamayı öğrendim valla.. umarım yalancı sancı değildir hem sancı var hem baskı hem yanma hem 2 dakika da bir tuvalete gitme iyice kafayı yedim 😏🥹