Herkese merhaba adetim 5 gündür gecikiyor ve ERKEN GEBELİK TESTİ yapmama rağmen tek çizgi. Pozitife dönme ihtimali var mı ve şuan hamile miyim onu nasıl öğrenebilirim

Elifksed kaç kere yaptınız test? Bazen bozuk çıkabiliyor 2 3 tane yapıp deneseydiniz. Ben Bi kere pozitif görmüştüm heyecanlandım gittim 2 test daha aldım yaptım negatifti

Elifksed vücut kendini hazırlıyor olabilir, muhtemelen yaptığın test doğru çıkmış yani negatif

Merhaba her ay düzenli olurken ben bu ay olur dedim 21′inde olmadı 💕🌸🤔

Elifksed 3 kere test taptım bende hepsi negatifti 5. Gün yaptığım testte pozitif çıktı öncesinde çıkmamıştı

Arkadaşlar, doktorun söylediğine göre, korunmayi bıraktıktan sonra kadın erkek hormonu birbirine geçtiği için regl düzensizliği olması normalmiş, normalde benim bu yaşıma kadar hep düzenliydi. Bilginize 🌝🌝🌝

Bugünle birlikte gecikmem 7 gün oldu artık kan vererek kesin sonucu öğrenmek istiyorum çünkü çevremdekilere sorduğumda testi yanlış yapmak, test çubuğunu hareket ettirmek, geç döllenme vs gibi çok şeyler duydum kafam çok karıştı açıkçası 😂 kimisi negatiftir boşver diyor kimisi gecikmen var hamilesindir diyor sanırım en iyisi ve net çözümü kan vermek olacak😊