Gzmklncc Test yaptım bir dakika içinde eşim aradı evden çıktım şimdi az önce fark ettim çizgiyi çöpe atacakken kuruma çizgisi böyle mi oluyor 🥴🥹🥹🥹
Gzmklncc Gzmklncc birde fotoğrafta sarımsı çıkmış ama gözle gözüken bir sarılık yok neden öyle gözüküyor acaba
Deletedmom_29 Gzmklncc Kuruma çizgisi evet kuruyunca sarı oluyor benimde başıma geldi çok kez. Ama inşallah gebesinizdir canım 🌸
AyFa1608 Gzmklncc adetin geçti mi? Bende akşam üzeri 5 buçuk gibi yaptım yarım saat sonra böyle olmuştu testim bikaç gün sonra sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı pembelik. Birkaç gün sonra bence sabah ilk idrarnla tekrarla inşallah vardır
Gzmklncc Deletedmom_29 inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 insan bi Ümit ediyor işte evde başka testimde var sabah ilk idrarla tekrarlayım çok sevindim görünce hevesim kursağımda kaldı
Gzmklncc AyFa1608 adetim 4 gün geçince kan verdim sonra ilaç aldım 6 gün sonunda oldum 1 gün adet 1 gün lekelenme toplam 2 gün sürdü tekrar kan vermek için çağırdılar bende gidemedim bugünde bişeyler doğdu içime yaptım böyle
Damla Gzmklncc emin değilseniz testi tekrar ıslatın eğer çizgi giderse gebelik yoktur ama ıslandığı halde çizgi duruyorsa bence Bi tekrarlayın gebelik olabilir