Udu Melikeeoruc 26 haftalikken gördük sanırım 28+2 de de iyice yüzü belirmiş tombişleşmişti bakalim haftaya nasil goreceğiz
ardaada Melikeeoruc yüzünün detaylı olarak resmini 19. Haftada görebilmiştik Öncesinde belli mi bilmiyorum ama hep sırtı dönüktü o yüzden kaçtan sonra net belli oluyor bilemiyorum
-Bal123- Melikeeoruc Suan 16 haftaligiz canım ilk 7+2 de gördük hemde kalp atışını dinledik iki gün önce de cinsiyetini öğrendik
Melikeeoruc Udu ben yanlış anlaşıldım galiba 😅 ben hamileliğinizi öğrenip doktora gittiğinizde kaç haftalık iken gördünüz demek istemiştim
Melikeeoruc -Bal123- -Bal123- gözünüz aydın o halde çok sevindim kiz mi erkek mi bebisin cinsiyeti. Bende 5+6 hastalığım suan sadece kese ve yolk kesenini gorebildim bebegin olusumunh daha goremedik
-Bal123- Melikeeoruc görürsün canım daha inşallah 🤲❤️ benim 19 aylık bir oğlum vardı bu bebeğimde kızmış 🥰 bir prensim birde prensesim oluyor Allah’ın izniyle
Udu Melikeeoruc evet ben yanlis anladim bende goruntu olarak ne zaman diye algiladim cok bişey anlasilmiyo ya normal ultrasonda ama bizde 5 haftalikken keseydi sanırım 6 7 haftalikkende icerde bebeğin oldugunu gormustuk tabi bebek seklinde degil
1asel-duru Melikeeoruc 6 haftalıkken gittiğimde bebek göründü kalp atışı duyuldu mercimek tanesi kadar di şu an 9 haftalık.