Gizem3544 Kızlar nasıl oldu bilmiyorum unutup içinde sosis olan milföyden yedim hemde 4 5 tane bebeğime bişey olur mu çok korktum yaaa🥺
asiyerz Gizem3544 bir seferlik sorun olmaz. Tüm hamilelik boyunca yemediniz nasılsa. İçinizi ferah tutun, zararlı olan fakat bilmeden yediğimiz çok fazla şey var. Merak etmeyin, içiniz rahat olsun :)
asiyerz Gizem3544 bir seferlik sorun olmaz. Tüm hamilelik boyunca yemediniz nasılsa. İçinizi ferah tutun, zararlı olan fakat bilmeden yediğimiz çok fazla şey var. Merak etmeyin, içiniz rahat olsun :)
Cubukmakarna Olmaz korkma:) pişmiş zaten. Ben çiğ pastırma yiyorum:)) normalde de çok sağlıklı ürünler olmadığı için yemeyin diyorlar tabi
Gizem3544 asiyerz değil mi ya bir kerelik unutup olmuş bişey diyorum bende çok teşekkürler içimi rahatlattınız
Gizem3544 Deletedmom_33 kızartınca bişey olmuyormuş canım ama bu fırında ya tam kızarıyor gibi olmuyor ondan bi telaş yaptım
Edafmo nurozturk06 her sabah yemesen iyi olur canım. Sosis salam sucuk gibi şarküteri ürünleri çok önerilmiyor. Bende yiyorum bu saydıklarımı ama çok sık değil ve küçük parçalarla porsiyonlarla
Gizem3544 nurozturk06 canım önerilmiyor toksoplazma riskini oluşturuyormuş sanırım her sabah yeme bence
sinoli nurozturk06 Sürekli tüketmeyim bence işlem görmüş ürün ☺️ Çok sağlıklı beslenmiyoruz ama en zararlı olan ürünlerden biri birde sürekli tüketince zararı daha fazla olur 👍🏼
Edafmo Gizem3544 ya böyle ufak tefek şeylerden zarar geleceğini düşünmüyorum ben. Ben pizza yiyorum, bazen canım çoookk sosis kızartması çekiyor ayda 1 2 tane kızartıp yiyorum. Yani bence olay abartmamak tıka basa yememekte bitiyor
Azraannesi Gizem3544 niye bişi olsun Allah korusun ben hamileliğim boyunca arada olsa da sosis sucuk gibi şeyler yiyorum Allah’ın izniyle bişi olmaz çok şükür bebeğimde iyi durumda korkma bence