Edanurozdmr İyi aksamlar hanmlar 16 günlük bebegim var sütüm cok az bebegimi doyurmuyor😥😥😥 mama vermek zorunda kalıyorum mecburen size sorum en ideal kaç saate bir vermem gerekiyor bide 10 gün önce kontrolündr sarılık cıkmıstı 12 di sarılık degeri
Ayse1608 Edanurozdmr sarılığın düşmesi için en fazla 2 saate bir emzirmek ya da mama vermek gerek canım şekeri düşmesin
Nuryavuz Edanurozdmr benimde baya sütüm gelmemişti ama günde 3 4 öğün de 1 er kupa ballı ılık su içtim anında sütüm çoğaldı deneyin tavsiye ederim
birprensbirprensesannesi- Edanurozdmr incir yeyin bol su için süt ve ayva kayısı hoşafı için bebeğinizi 2saate bir emzirin emdikçe çoğalacaktır sütünüz mama takviyesi yapabilirsiniz sütünüz gelene kadar mama olarak ilk zamanlar 30ml veriliyor diye hatırlıyorum
enesayazmoom Edanurozdmr merhaba canım biz 20 günlük olduk bugün sariligin geçmesi için emmesi gerekiyor bize doktor o şekilde söylemişti ben sütüm az geliyor diye sürekli elektrikli pompa ile sagiyordum. Rezene çayı ve bol su içtim sutu arttırıyor. Birde şuan sağım yaptığım da en az 30 cc süt çıkıyor ama emdiginde karnının doydugunu hissediyorum bol bol emzir sütün çoğalacaktir..
Dugmecik Dereotu tüketin sürekli masaya koyun girip çıkıp yiyin, aşırı derecede süt arttırıcı ve suyu muhakkak eksik etmeyin. Onun dışında rezene çayı üzüm hoşafı tüketin.
KayraVeAnnesi_06 Edanurozdmr Benim bebeğim de 20 günlük doktorum 60cc yap bebek ne kadar içerse demişti
Dugmecik Edanurozdmr haklısın anlayabiliyorum psikolojik olarak çok yıpratıcı yalnız gelmiyor gelmeyecek diye beynini odaklama önce moralini yüksek tut daha sonra duş ve gusül abdest al meme masajları var ondan yap ve dediklerimi tüket 1-2 gün takip et baktın olmuyor uzman yardımı al bir danış. Bir de gelmiyordan kastın yeteri kadar anladığım kadarıyla demekki sütün var kanalların da kapalı değil sabredip masajlar yapıp moralini yüksek tutacaksın. Mama vermek ayıp değil sakıncalı değil bence doymuyorsa yapabilecek bir şey yok.
Ayse1608 Edanurozdmr 2 dk sıcak havlu koyup sonra göğüslerinize masaj yaparak süt kanalların açılmasını sağlayın.İnternette videoları vardır bir bakın inşallah fayda eder.Benimde sütüm azdı mama takviyesi yaptım hep Şuan öyle bol bol akmıyor ama yetiyor en azından
Edanurozdmr Dugmecik aynen az az geliyor bende bunu sagarken fark ettim 20 dakika sagdım 30 ml zor cıktı iki goğsumden gercekten cok vicdsn azabı cekiyorum 😞mama verdigim icin yine de emzirmeyr devam ediyorum ama gün içinde iki saate bir mama veriyorum aralarda emziriyorum ins gelir 🙏🙏🙏🙏