Yayuze Annelerim 17. Hafta içinde kuyruk sokumu ve bel ağrısı yaşayan oldu mu? Ne yaparsak geçer bilgisi olan bilgi verebilir mi🥰
Nazlicangrhn-3009 Yayuze o haftalarda başlıyor elinden geldigince yürüyüş yapmaya çalış kuzum bende 29+5 im yürüyüş yaptığım zaman ağrılarım olmuyor ama hareketsiz kalınca belim ve sırtım ağrımaya başladı bide eşin varsa kantoron yağı yada hakiki zeytinyağı ile beline masaj yapsın çok iyi geliyor 🙏🏼
Yayuze Nazlicangrhn-3009 aslında sürekli yatış halinde de değilim hareketliyim ama korktum yine de masajı tabi yaptırırım çok sağolun 🤗
Nur_089 Kalsium ve magnezyum yazdır benim batar girtırdu kuyruk sokumunda ikinci hamileligim ikisindede senin haftalarda yaşadım bu agrıyo hatta yürürken bazen batar girerdi ayagımı boşa atıyordum sanki düşecek gibi oluyordum kalsium iyi gelmişti
MeralP Bende 26. Haftadayım oturarak çalıştığım İçin çok hareketsiz kalıyorum belim çok ağrıyor yürüyüş yapmak gerek sanırım
Yayuze MeralP Bir de bebek büyüdükçe ağrır yazılmış internet sayfalarında kalça kemikleri büyüyormuş ondan da deniliyor umarım bir an önce izne çıkabilirsiniz en azından biraz daha rahat olursunuz gibi düşündüm ☺️