NrglTurkoglu Erkek bebek önerisi istiyorum kızlar hem güncel hem anlamlı hemde herkeste olmayan güzel bir isim arıyorum
Hilal2 Oğlumun adı ahmet yağızı koymuştum smdı tekrar hamileyim cinsiyeti belli değil ama isimler belli erkekse uzay Atlas koyacağım çok erken karar verdim
NrglTurkoglu Hilal2 Allah gönlünüze göre versin erkenden karar vermek ne güzel bizim her hafta değişiyor 🥹
Hilal2 Eşim istemiyor ama ben doğuruyorum isim koymak ıstıyosan sen doğur istersen sopa koy adını dedim sana laf yetişmez ne koyarsan koy dedi galip geldim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hilal2 NrglTurkoglu her zaman 😁😁😁😁 kız olursada 1 isim karar verebildim kız olursa yanına belki koymana izin verebilirim hay Allah razı olsun senden dedi,😁😁😁
Dmrbs18 Hilal2 iki isim hiç olmuyor ya 😅 bende iki isim koyalım diye eşimi ikna ettim millet hangisini beğenirse onu soyluyo hiç hoş durmuyo ozamanda biri Ali biri veli diyo sadece oyuzden tek isime dusurttum 😅 sinir oldum cunki 😅
Anush NrglTurkoglu fikir uyuşmazlığı var sorun orda. ben değişik yaygın olmayan isimler istiyorum eşime hoş gelmiyor. mesela Arman. Karan. Artun. . en son kızımın istediği olur galiba MİRAÇ😉
elifcicek_07 Eşim Gökmen istiyor ben ısınamadım Ben Deniz istiyorum eşim de çok seviyor o ismi ama çok siyasi üzerler oğlumuzu dedi şimdilik İlkin Doruk olarak karar kıldık ama net değil daha güzel birşey bulursak değerlendirebiliriz.