Mrsfly Kızlaar regle 6 gün var test yapmamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum, yokmu adeti yakın olan test yapann bari heyecanınızı paylaşalımmm da bize de yarasın :)
1prensannesiiiii Mrsfly ben tam 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım onda özellikle 6 gün kala bile belli oluyor diye çıkmamıştı canım olmam gereken gün yaptım tekrar oda çok silik çıkmıştı bence biraz bekle
Mrsfly 1prensannesiiiii evet canım kesinlikle cok erken bencede. Benim daha çok amacım güzel haber alanların neşesine ortak olmak motivasyon olması için :)
Mrsfly Mervekara5 yaaaa :)) hakkaten çok erken yapmışsın ama çıkmış bak :) maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım
Mrsfly Bahar3521 hahaha yaa cıktımı pekiiiiii yani yumurtlama daha yeni olmuştur yoksa adet döngünüz mü uzun?
Baharks Şüpheli ilişkinin üstünden 12 gün geçtiyse yapabilirsiniz test yumurta çatlama günümüzden eminsenjz yani .Ben 4 gun kala erken vebelik testu yapmistim
Mrsfly Baharks yok canım 12 gün geçmiş olsaaaaa çoktan yapardım daha 8 veya 9 uncu gündeyim o yüzdennnn mecbur beklicem :)
Bahar3521 Mrsfly 28 günde bir oluyorum canım 28 kasımda adet oldum ilk ilişkiyi 5 aralıkta yaşadık 17 aralıkta beta 24 çıktı 2 gün sonra 83 oldu 2 gün sonra 358 öyle öyle arttı :)
Baharks Mrsfly yoo adet günüm yanlış hatırlamıyorsam 25 günde bir felandi ama ovulasyon testi kullanmıştım internettten de en az 12 gün geçmesi gerektiğini de okumuştum ki tüp bebek yaptıran ablama bile doktoru 12 gün sonra test yapabilirsin demisti bende yaptım ve gayet net kırmızı iki çizgiyi yakaladım kandada bir sonraki gün 72 cikti şimdi 18 haftalik hamileyim oğlum olucak da ben sizin neye güldüğünüz anlamadim🤔
Gzoo Mrsfly bnde 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ve silik cizgi cıkmıstı suan 3 aylık hamileyim içinde kalmasın yap :)
Pasakizi Mrsfly benim bugündü nedense gelmedi ama gelir diyorum test yapasım yok beklemiyorum zTen hamilelik