Birmelekgibi Midem aşırı köpürüyor ve yanıyor ne yapabilirim iki gündür olmaya başladı 16 haftalık hamileyim normalmi
Buseceyb Birmelekgibi Ben de 16. Haftama giricem canım normalde de reflüm vardı zaten ama şimdi iyice oldu yemek borum acı su hep geceleri, su içtiğimde daha da şiddetleniyor, ben de hep salatalık soyup yiyorum biraz hafifletiyor
AyFa1608 Birmelekgibi sade soda muz şekersiz sakız ayva süt yoğurt. Kontrole gittiğinde doktorundan ilaç iste benim reflüm var felaket yanıyor midem rennie tabletle rahatlıyorum.
_aysenur8mikail__ şuan aynı dertten muzdaribim 34 haftalığım maden suyum ve ben birbirmizin dert ortağı olduk 🤣
minikmucizemmmmmm Birmelekgibi 14 haftalığım normalde de midem problemli reflü var. Az önce çay bardağının dibine soğuk süt koyup içtim iyi geldi
Hallerimvarbenim Birmelekgibi Yazar yazar canım sağlık ocağına da söyleyebilirsin aciliyeti varsa da bir kutu alıver nöbetçi eczaneden yazdırıncaya kadar kutusu 45 TL
Birmelekgibi Hallerimvarbenim fiyat önemli değilde sadece korkuyorum ilaç kullanırken bı zararı ölümü diye
Hallerimvarbenim Birmelekgibi Yok canım gaviscon rennie doktorlarların gebelikte verdiği ilaçlar zaten ama rennie daha etkili