en_guzel_emanetlerim Hamileyim ben hamileeee Merak ediyorum napiimm 1 kızım var ikinci geliyor çok merak ettim cinsiyetini 11+5 olduk yok mu anlayan durustan pozisyondan benimde böyleydi kesem bebemin duruşu KIZIM/OGLUM oldu diyen
Tiiffany en_guzel_emanetlerim yani ben pek anlamam ama bilenler var. Yan olursa kız oluyormus sanırım keseden anlaşılıyormuş
Alvn3946 en_guzel_emanetlerim benim 12 haftalık ultrason resmine çok benziyor şuan 20 haftadayız ama halen net öğrenemedik
Fhmhrm en_guzel_emanetlerim oy masallah biz de böyle görelim de bir an önce :) cinsiyette hissiyatın yok mu ? Bebek sağ tarafa mi tutundu sol tarafa mi bir de
en_guzel_emanetlerim Alvn3946 sağlıkla gelsin yavrular da benim bi kızım var 1 tane daha kiz olsun istiyorum
en_guzel_emanetlerim Fhmhrm amiiinnn inşallah sol taraftan tutunmuş sanırım bir kızım var bi kızım daha olsun istiyorum içime erkek gibi doğuyor sağlıklı olsun da yavrum
en_guzel_emanetlerim esmerella37 kız inşallah kızım olsun da adresini isteyip hediye yolliycam sana her yorumda kız dedin erkek olursa bozuşuruz ama 🤣
en_guzel_emanetlerim esmerella37 erkek erkek erkekkkk 😅😅😅 dün baya pipisini salladı kuzucuk 🤣 erkekmiş cansucum
Ledeyna21 en_guzel_emanetlerim benim kızımın ultrason resmine benziyor ama hiç anlamam ultrasondan cinsiyetten
Fhmhrm en_guzel_emanetlerim bence kız:) google a bebegim sol tarafa tutundu yaz bakalım ne göreceksin :)
Nisa46 en_guzel_emanetlerim ilk kızınız hangi taraftaydı benimde ikinci gebeliğim ilk kızım sağdaydı bu solda yer değiştirince belki cinsiyette değişti
Sirine34 en_guzel_emanetlerim @esmerella37 valla bana da kız dedi inşallah doğrudur bende göndereceğim bilakis etiket yapacağım 😅🤲🏻