yanlisanlamaama -Gr- ikili testte büyük ihtimalle kız dedi doktor geçen hafta ama net birşey yok sizin belli mi?
bademli_puding yanlisanlamaama ayy maalesef benim gaz değil yaa ishal olmuşum ama neden bilmiyorum gebelikte normal midir ki acaba
ycl4644 minikmucizemmmmmm sizinle aynıyım 😊 henüz bende öğrenmedim ocağın 16 sın da tekrar gidince inşallah öğrenirim 🙏 sağlıcakla doğsun da bebeklerimiz 🤲
bademli_puding yanlisanlamaama öyle gerçekten bide salgın var kızım okuldan kaptı çok fena öksürüyor gözleri akıyor ateşi var of napcam bilmiyorum
Gunyuzu -Gr- ya benim bu zamana kadar riskli ilerledi o yüzden şimdi en ufak şeyde panik oluyorum her muayene öncesi kalbim çıkacak gibi oluyor
-Gr- Gunyuzu benimde öyle pazartesi servikal uzunlugum ölçülecek çevremdeki herkes panik oldugumu söylüyor ama insanda iz kalıyo
yanlisanlamaama bademli_puding Allah yardımcınız olsun valla işiniz zor bu salgınla bütün çocuklar hasta
bademli_puding yanlisanlamaama çok kötü bi salgın bulaştımı iyileşmek bilmiyor allah hepimizi korusun
Serap05 Merhabalar ben oksapar iğne yapıyorum kullanan annelerden bilgi almak istiyorum şuan 15 3 günlüğüz ve karın ağrısı kusma vesaire yok
bademli_puding Serap05 ne iğnesi canım her hamilelik aynı değil mi ne güzel şanslısın belirtilerin hafif geçiyor ben kusmaktan mahvoldum 11. Haftama kafar 12 de düzeldim çok şükür