DilarArslan Burda çoğunuzdan tavsiye aldım tavsiye verdim hamiş arkadaşlarım bunu da paylaşmak istedim sizinle 😍 bu hafta inadı bıraktı bebişim gösterdi. Kızım oluyor Allahın izniyle 🙏🏻 Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip etsin 🤲🏻🤰🏼
iremipek DilarArslan Hayırlı olsun inşallah sağlıklıca sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim🙏🏻
YagizAsyaMom DilarArslan ne yedin ne içtin doğru de. Vişne suyu içtin mi ii gitsen ve gösterdiyse helal olsun🤣
Varol DilarArslan amin Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin kesin olarak kaçıncı hafta da öğrendiniz
DilarArslan YagizAsyaMom kız neler yiyip içmedim ki 😂😂 vşne suyu, çikolata, soda hepsini yedim içtim dayanamadı çocuk 😂😂😂
DilarArslan Varol amin cümlemize inşallah 😍 18+4 günlüğüz. 12.haftamda kıza benzetmişti sonra göstermemişti hiç bugün kesin dedi 😊
Gulsum2308 DilarArslan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım 🤗 Kaçıncı haftada öğrendin prensesi
YagizAsyaMom DilarArslan anam çocuk afallamış🤣 bu kadın ne yedide böyle oldum dedi zahir🤣🤣 şaka maka çok sevindim hayırlı bir evlat olsun inşallah 🤲
Gulsum2308 DilarArslan oyy allahım ☺️ İnsan öğrenmek için sabırsızlanıyo biz daha 10 haftalığız bi an önce öğrenmek istiyorum 😍