CeydaST Merhabalar. Ben enox 4000 kullanıyorum şuan ve genelde çok canımı yakıyor iğnesi zor batıyor ve ilacı da yakıyor, sonraki gün de baya morluk oluşuyor. Bunları aza indirmek için önerisi olan var mı?
edanur44 CeydaST canım önce iğnenin havasını al öyle vur ve nereye vuruyorsan da etini sık elinle sert olsun etin iğneyi öyle batır enjekte et
ZeynepNilDuran CeydaST havasını alıp yağ dokusuna çok az açılı yapınca morarma olmuyor ama ilacı yaptıktan sonra biraz ağrı oluyor. Ben kovidken hastanede yapılınca da acıyordu.
Bsealc CeydaST benim genelde öyle olunca başka yerime deniyorum zorlamıyorum kolay girdiği yeri bulunca vuruyorum 😂
arirangg CeydaST Canım iğneyi sokarken yavaş değil hızlı bir şekilde bir anda sok. İğneyi dik tut. İlacı ise yavaş yavaş ver
CeydaST edanur44 öyle yapıyoruz eti gerdiriyoruz ama nszne hiç acımıyor ama bazen iğne bile batmıyor kırt ediyor batarken
CeydaST Bsealc Allah yardımcımız olsun ya benim zaten iğne fobim de var eşeğin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş misali beni buldu şimdi de yöntem arıyorum işte
CeydaST arirangg Bi kere eşim öyle yaptı ilk vurduğu deldi sekti 2. Kez vurdu göbeğimin Bi tarafı kocaman morardı ve canım çok yandı 😮💨
arirangg CeydaST Canım ilaç zaten her türlü yakıyor, acıtıyor. Ama dün yaptığım hiç acımadı o zaman da şüpheye düştüm yapamadım mı diye. Acısa bir dert acımasa bir dert :(
Bsealc CeydaST bende iğneden aşırı korkan bir insandım şimdi hepsine alıştım ilk başlarda eşim yapıyordu ben korkuyorum şimdi neresi denk geldi oraya yapıyorum 😂
CeydaST arirangg aynen ya valla bıktım iğneden göbeğim harita gibi oldu. İlk vuruldum oh be acıtmıyormuş dedim sonraki gün çok kötü oldu hızlı vurdu eşim iğneyi ilki deldi sekti 2. De de çok acıdı Bi taraf kapkara oldu. Her gün farklı etki oluyor
CeydaST Bsealc kendim yapacak kadar yenemedim. Kan vermeye giderken koluma emla krem sürüyorum uyuşturup gidiyorum yoksa korkudan kasılırım. Önceleri ağlıyordum iğne görünce o kadar kötüydü de geçen sene temmuzda düşük yaptığımda atlattım ağlama olayını
Bsealc CeydaST insan neyden korkarsa başına o geliyor emin olun bende 2 defa düşük yaptım iğneler kürtaj vs derken baya bir şey geçirdim ama zamanla alışılıyor her şeye umarım en kısa zamanda alışırsınız ☺️
CeydaST Bsealc maalesef gerçekten öyle korktuğumuz şeyle sınanıyoruz da aklımda bir şey daha var inşallah onunla sınanmam ya. İnşallah alışırım bakalım
Bsealc CeydaST Rabbim korktuğunuza uğratmasın ben kaygılarımı bir köşeye bıraktım şu an hamileliğim iyi ilerliyor şükür erken doğum riskimiz olmasına rağmen