2022bebeki meraklianneadayi23 Hayır yumuşatıcı biz yetişkinler için bile uygun değil petrol atigindan yapılıyor. Minicik ciğeri tam gelişmemiş daha bebek için lütfen kullanmayin🥺
meraklianneadayi23 2022bebeki Teşekkür ederim yumuşatıcı kullanmadım bir ara bizim sularımız çok kireçli havlu tarzı şeyler falan taş gibi oldu ütülesemde geçmedisırf yumuşaklığı için kullanıyorum mecbur yoksa kokusundan falan değil kokusu kalmıyor zatem
meraklianneadayi23 A_syma Evet bende çarşafından çorabına herşeyini ütüledim ama böyle gidermi bilemiyorum 🤭
meraklianneadayi23 Pinaryldz06 Ne güzelde ilerde gelin yandı 😂 Yeter senin eşyalarını ütülemekten yoruldum der
Pinaryldz06 meraklianneadayi23 hahah aynen ya ben eşime diyorum ama allahtan ben ütülemesem de eşim mutlaka ütüler gelinim de bana der Nası alıştırdın diye😃
meraklianneadayi23 Elifmstf Bende dış kıyafetlerini ütülerim kesin tabiikide ama günlüklere yetişebilirmiyim bilmiyorum özellikle küçükken çok kusuyor altına yapıyor kirleniyor hangi ara yıkayıp ütülüycem diye düşünüyorum
2022bebeki meraklianneadayi23 Ben İzmirliyim çok kirecli olur sularımız. Hep beyaz sirke kullanirdik yumuşatıcı yerine bir kere kendi çamaşırlarınızda deneyin isterseniz yumuşacık oluyor🥰
asena0609 meraklianneadayi23 Ben sadece mağazadan alıp getirdiklerimi yıkayıp ütülerim yeni olanları yani kullandığım kıyafeti ütülemem bizim için bile doğru olan o sadece bebekler için değil nerelerden kimlerin elinden geçtiğini bilmiyoruz çünkü 🤷🏻♀️😊
Rapunzelinanasi meraklianneadayi23 elde buharlı dikey ütüm var. Çift durulama yapıyorum kıyafetleri daha sonra katlayacağım zaman buharlı ütü ile iki dakika buhar verip öyle katlıyorum. Amaç kırışıklık değil zaten mikropların kırılması o yüzden yeterli geliyor bana.
muallimehanimmom5 2022bebeki sirke çamaşır makinesine zarar vermiyor mu tam yumuşatıcı kısmınamı koyuyorsunuz bir de miktar olarak ne kadar koyuyorsunuz elma yada üzüm sirkesi farkediyor mu
meraklianneadayi23 2022bebeki Sirke makineyi bozuyor diyorlar ama zaten makinem 1 senelik olmasına rağmen çamaşır yırtıyor güya bosch en iyi marka derler bide
2022bebeki muallimehanimmom5 Hayir Samsung marka makinem herhangi bir zarari olmadi . 1 çay bardağı beyaz sirkeyi yumuşatıcı kısmına döküyorum. Elma ya da üzümle denemedim yanlış yönlendirmek istemem
Hulus meraklianneadayi23 kızım 2 aylık ben ütülemeye devam ediyorum eşimin bizimkileri utuluyor ben kiziminkileri böyle bir iş paylaşımı yaptık 🤭 biz ütü konusunda çok takıntılıyız birazda ondan sanırım
2022bebeki meraklianneadayi23 Az da deneyebilirsiniz yarim çay bardağı ile başlayadabilirsiniz tedirginseniz. Makinem 5 yillik bozulmadi , annemin ki 15 yillikti bekar evimde ona da bir sey olmadi 🙈 ama siz riske atmak istemezseniz de saygi duyarim🌺
meraklianneadayi23 2022bebeki Bozulması açısında değilde çok kullanıncs çsbuk biter onu düşündüm 🤭 Yoksa bence azda koysak çokta koysak bozulucağı varsa bozulur