Ferahkabay Naber annişler nasılsın nasıl gidiyor hamilelik biz mango kadar olduk 19+2 göbüşünüz çıktı mı hissediyor musunuz bebeklerinizi
ArvenMom Ferahkabay hastayım yatıyorum boğazlarımn burnumun tıkanması öldürücek beni 18 haftaya doğru gidiyoruz ay daha bişi olmadı hissetmedim göbeğim çıktı gibi ama hamile olmadan önce de bi göbeğim vardı emin olamıyorum bursada yaşıyorum şuanlık hasta olduğum için aşırı mutsuzum sen nasılsın 🙈🥺
nur34_ Ferahkabay 22+4 haftaligiz cok hareketli kizim gobusumuzde iki haftadir disardan belli ediyorrr
Ferahkabay ArvenMom yaaa çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize salgın var ben 15 haftalık ta hissettim ben
ArvenMom Ferahkabay ay ne güzel allah kucağınıza almayı nasip etsin kız aslında evden çıkmıyorum varya ben nasıl hasta oldum şok içindeyim
Ferahkabay ArvenMom Aminn çok tşk ederim evden çıkmanıza alakası yok eşiniz aileniz getirebilir hastalığı dikkat edin kendinize
Zeyemzey Biz 30+5 olduk 🤲🏻🥰 şu sıralar geceleri anlamsız bi şekilde uyuyamıyorum ağrım filan hiçbişeyim yok uykum var ama uykuya dalamıyorum 🤦🏻♀️ 2 3 gündür kızçemde çok hareketli değil yuvarlanıp gidiyoruz kendisiyle 😀
elvinimmm 21+4 olduk kızımla cok sukur bi sıkıntımız yok guzel bi hamilelik süreci geçiriyorum ayin 6 sinda doktor kontrolum var gun sayıyorum