Hazal_inci Kizlar 26 haftalık ikizleri bekliyoruz bugün kontrolumuz vardı doktorumuz bebegin biri daha iri digeri küçük dedi biraz düşündürdü beni böyle biseyle karşılaşan varmi 10 güne düşürdü kontrolleri biraz panik oldum sanki
Gamzegll Hazal_inci hiç korkma benim başından beri öyleydi biri 2900 diğeri 2400 doğdu 2 haftalık olduk bile
tugbacns Hazal_inci tek yumurta ikizi mi ? Benim çift yumurta, 27 haftalığım birisi diğerine göre hep küçük önemli olan o farkın açılmaması
Kubraa033 Küçük olan kaç haftalık çıktı canm benmde 26 da öyle çıktı biri 26 haftalık diğeri 24 hafta ile uyumlu çıktı aralarında 150 gram fark çıktı
Hazal_inci Kubraa033 hafta olarak hatırlamıyorum geri falan deyince kafam durdu sanki canim ama 200 gr falan var aralarında
Kubraa033 Hazal_inci benmde öyle cnm 2 hafta bi daha çağırdı iyi beslen dedi 2 hafta içinde avakado yedim her sabah kahvaltıda muz felan elhamdülallh kiloları düzelmişti 6 gram fark çıktı aralarında
tugbacns Hazal_inci allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım kötü düşünme fark hep olabiliyor toparlarlar zamanla benimkiler de daha yeni toparlamaya başlıyorlar gibi inşallah böyle devam ederler. İkiz anneliği daha bebekler doğmadan bile zor endişelerle geçiyor ama çok da güzel inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ☺️