Gysa Merhabalar yeni doğum yaptım sütüm az az geliyo meme ucumda çok yok zorlanıyorum göğüslerim şişti memnun kalacağım göğüs pompası ne alabilirim
MinikMucize63 Gysa valla annem bana wee markanın almıştı hiç işe yaramadı o para boşa gitti arkadaşım o eczanedeki dandik olanlardan almıştı onu alıp kullandım çok iyidi tavsiye ederim altı balon gibi olanlar var ya bisiklet kornasina benziyor 😅😅
Kayaatilla Gysa Canım manuel mochi aldım kiwi markası da otomatik olan onu kullanalar da çok memnun uygun fiyatlı hemde
Byrvo Gysa e bebegin markasi baby plus ciftli elektrikli olani aldim kullanıyorum cekim gücü cok iyi fiyatida 600 tl falan eczanede çalıştığım halde eczaneden alamadim fiyatlar uçmuş çünkü
Gysa Byrvo beb bekleyecek gibi değilim göğüslerim ağrı yapmaya başladı :( bi an önce bi şekilde sağım yaomam lazım uygun fiyatlı bisey bulup eczaneden almam lazım
MinikMucize63 Gysa süt artırmak için bol sıvı tüketimi yapmak lazımmış birde sıcak duşta kalıp sabunla olduktan sonra sağım yapılması gerekiyormuş biraz önce araştırdım benimde cuma günü doğumum var ama göğsüm ufacık hiç buyumemis
Gysa MinikMucize63 göğüslerim şiş şiş patlayacak gibi benim ama meme ucum yok ememiyo çocuk sağmak için aldığım şeyde iyi değil sanırım göğüslerim felaket ağrıyo :(