Pemberuya Kızlar yarın şehir dışından misafir gelecek ben hamileyim yemek yapamıyorum koku mevzusu yüzünden etli pide döktürüp yanına ayran salata bide tatlı yapsam nasıl olur sizce yeterli olur mu?
2022bebeki Pemberuya Bir de çorba yaparsanız çok da güzel misafir menüsü olur 🤗 Hamile bir kadından kimse de fazla bir şey bekleyemez zaten
Esraliiii Pemberuya birde mercimek çorba yeter yani kıl kıyamet millet üşnemiyor mı aile içinden degilse tabi
yanlisanlamaama Pemberuya yeterli bence. Ben de fazla yemek yapamıyorum kusmaktan hafif şeyler yapıp hemen kaçıyorum mutfaktan 😂 misafir gelecek olsa dışardan söylerdim kesinlikle
cansualisa Pemberuya bende 13 kışı ağırladım 18 günüm kaldı mangal salata patates tart yaptım patatesli börek kayınpederim yaptı pasta almışlardı onu verdim Annemlerde çaya geldiklerinde böyle yaptım masayı ağırladım bitti gitti senin menünde süper çorba yapsan yeter kuzum. Çay menüm böyleydi
yanlisanlamaama Pemberuya buzdolabından tiksiniyorum sabahları kahvaltı hazırlarken öğüre öğüre bir hal oluyorum bütün komşular bıkmıştır benden heralde 😂 geçecek inşallah Allah yardımcımız olsun
Pemberuya yanlisanlamaama ayy vallahi çok zor ya🥺 bende aynı psikolojik olarak bile bulanmasa da illa bulanıyor😂
yanlisanlamaama egesmommy kaç kere temizledi eşim buzdolabını hala kokuyor sanki bana 😂 içindeki nerdeyse herşeyi atıp sirkeli karbonatlı sularla temizledik yok kokuyor resmen benden baika kimse koku almıyor kafayı yicem bakamıyorum dolaba 😂
egesmommy yanlisanlamaama yok yok hiçbir şey fayda etmiyor eve gelen kimseye kokmuyor dolap bi ben açamıyorum 😂😂 ne zaman geçecek çok merak ediyorum 😂
yanlisanlamaama egesmommy valla bezdim ya herkes herşey kokuyor sanki kendim bile kokuyormuşum gibiyim bugün sınava girdim sınıf bile kokuyordu😂😂 çubuk kraker ve leblebiyle kanka olduk 😂