Qnl Normalde hiç sevmem evime almam ama şu 3-4 gündür deli gini içesin geliyor az içip nefsimi kötüleyeyim dedim ama tatmin etmiyor içtikçe içerim geliyor bilinen çok büyük. Bi zararı var mı 33 haftalığım ama kendimi zapt edemiyorum içmek istiyorum :(
Gbbc Qnl Ben deli gibi cola tüketiyorum canım.Hamile kaldım.Doğurdum da ama coladan vazgeçemedim malesef.Ama sen yinede doktoruna danış ben 1 gün içmesem başıma ağrılar giriyo vallahi tiryakisi oldum iyice
Ebrarliva Qnl inanın bende çok seviorum hakileyken daha bı istiordum o gün içtim diş ağrısından kaç gündür hastanelerdeyim. Ağrısını azdırdı en skn dişim çekildi dış sorununuz varsa uzak durun
TvitySe Benim kaynanam full kola çekmiş canı , içmişte, hiç bir sorun çıkmamış şükür . Abartmadan 1 2 bardak bence içebilirsin ya sonuçta tamamen yasak olcak hali yok
Qnl TvitySe işte 1-2 bardak içtim daha içmek istiyorum yoksa bu saçma soruyu buraya sormazdım kola tüketip bi sıkıntı yaşayan oldu mu onu merak ettim :(
Qnl Gbbc günde 1 paket sigara içerdim 7-8 fincan kahve içerdim 8 aydır ağzıma vurmadım kendime hakim oldum amma bu neden böyle oldu anlamadım son 3}4 gündür burnuma kokuyor deli oldum :(
Ebru1995 Herşeyin fazlası zarar. Gebelikten öncede öyle gebelikte de öyle. Bir iki bardaktan ne olabilir ki
ENOK_0107 Qnl Annem bana hamileyken full kola aşermiş ve içmişte. Maşallah çok sağlıklıyım. Şimdi ben hamileyim 35. haftadayım ve ne zaman canım kola istese içtim hala da içiyorum 😊 Etkilemek istemem tabi doktoruna danış çok aklın kalacaksa canım.
Cubukmakarna Doğunca gaz yapıcak diye çoğu şey yiyip içilmiyor şimdiden biraz iç:) bende fanta kola çok içtim 32 yim çok şükür iyiyz