Hayalvemasal00 Cansuercan kramp giriyor heralde canim. Bende cok yuruyunce dizlerim agriyo elektrik cekiyor sanki
Berfin002 Hayalvemasal00 32 haftalığım bende kasılma nasıl bişey bilmiyorum tarif edermisiniz acaba oluyorda benmi fark etmiyorum
Hayalvemasal00 Berfin002 karnim gun icinde cok fazla sertlesiyor belimde cok agriyor canim. Karnim sertlestiginde bebek hareketleri degisiyor sanki bilmiyorum tam olarak :(
Merismeryem Bi 32 haftalk sikayeti de benden olsun kendimi yasli insanlar gibi hissedyrm ne oturabiliyrm ne kalkabiliyrm belim bacagm agryo surekli kaslmalar vajinamda agrlar
Hayalvemasal00 Berfin002 buyuyunce zaten sertlesir karin canim. Onun disinda da cok sertlesiyor benim suan yine oldu. Cok strese girdim moralim bozuk onun icin tekrar sertlesti karnim :(
Berfin002 Hayalvemasal00 stres yapma canım yaa çok hassasız bu konuda ama napalım Allah'a emanetler miniklerimiz
EmineBurcuTfekiSar Bende 32+2 oldum. Preeklemsi olabilir dediler 24 saatlik idrarda protein çıktı ama spot idrarda çıkmıyor. Çok şükür tansiyonum yükselmiyor ama sürekli takip bazen haftada bir bazen 3 günde bir nst ye bağlanıyorum. Yetmedi Cuma gecesi peçeteye bir parça kan geldi apar topar hastaneye yattım 2 gün serum nst takip yapıldı ne olur nolmaz diye ciğer geliştirici iğne vuruldu çok şükür o bir damladan başka kan gelmedi bebekle ilgili olmadığı kanaatine varıldı. Bugün tekrar doktoruma gittim bebiş iyi ama 5. Seferdir pozisyon değiştiriyor. Gene ayakları rahme sarkıtmış her tekmede zıplıyorum. Sırt ağrılarkm başladı felaket sanki doğurdum doğurcam zaten erken alabiliriz diye söyledikleri için sürekli diken üstündeyim. Ama herşeye rağmen şükrediyorum Rabbime. Allah’ım beterinden korusun. Sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah🤲
Engap Ben de 36 haftalığım şu an. Yaklaşık 20 haftalıktan beri kasıklarım ağrıyor ve 1 saat veya üzeri yürüdüğümde kalçama yanma gibi ağrı giryordu, dra magnezyum eksiği vs olmasın takviye yapalım mı diye sormuştum o da hareket ettiğinde olması normal , eğer normalde de kasılma vs olursa o zmn başlarız demişti, 28 haftadan sonra bebiş baş gelişe döndü o günden beri de kasık ağrılarım arttı , artık arada çatımda da ağrı oluyor yürürken otururken, dr söylüyorum kasık ağrısını hep normal başı baskı yapıyor diyor.. ben de şu ana kadar dra güvendim açıkçası .. bakalım haftaya çatı muayenesinde her şey belli olur artık, tüm sıkıntılarımızın mutlu sonla bitmesi dileğiyle..☺️