kizannesii17 Medikalci en doğru sonucu verenler bu eskilerin pompa gibi sıkmalı makineleri var ya o demiş dijitaller ne kadar pahalı da olsa yanılma olabiliyormus
yanlisanlamaama kizannesii17 omron aldık biz geçenlerde koldan ölçüm. Bilekten olanlar çok dopru ölçmüyor gibi geliyor bana alırsanız koldan ölçümlerden alın
kizannesii17 mysweetbabyy ya bilmiyorum en doğru sonucu bu eskiden kullanılan sikmalilar verir diyince kafam karıştı
yanlisanlamaama kizannesii17 450 miydi öyle bir rakamdı ama biz alalı iki üç ay olmuştur şimdi fiyatlar uçtu büyük ihtimalle
kizannesii17 yanlisanlamaama anladım cnm acaba internetten hepsi burada da var yorumları baya iyi onu alsam mı ki omron basic miş
yanlisanlamaama kizannesii17 koldan ölçümse alın bütçenize uygunsa yorumları da iyiyse, en kötü iade edersiniz ben memnunum tansiyon problemi yaşıyorsanız evde bulunsun benim sürekli düşüyor bir tuhaflık hissettiğimde ölçüyorum gerçekten düşmüş
CeydaST kizannesii17 doğru söylemiş bence de öyle. Ama en yakın ölçen braun ve omron diye biliyorum. Bir de bilekten ölçen almayın
kizannesii17 irmmdgnn teşekkür ederim 🙂 doğru sonucu o sıkmalılar verir denince biraz kafam karıştı adam bir buçuk milyarlık alet de alsan dijitaller yanilabiliyor demiş de o yüzden