Tanembebek5 Tam 17 haftalık hamileyim, doktora sordum bugün bir kaç gün önce nabız atması gibi seyirme vs olduğunu söyledim. Bana dedi ki o senin nabzındır 😂 daha 3 haftan var hissetmek için dedi 😁 tüh ben de sevinmiştim artık hissedicem diye 😁
myangelson Tanembebek5 ne alaka benim 19. Haftamda eşim bile hissediyordu hareketleri 18de de ben hissetmiştim 😄 doktora sormuştum 17. Haftamda 1-2 haftaya hissedersin demişti bana
Lunaaa92 Tanembebek5 iyide 16dan itibaren hissedilebilir ki, benim ilk gebeliğim, bende 16nın sonlarına doğru öyle damar atması gibi hissetmiştim sadece akşamları sırt üstü yattığımda oluyordu ilk zamanlar, bebiştir o 🥰
Bernnnaaaa Tanembebek5 bende o haftalar da sormuştum güldü ve o bağırsak hareketlerin dedi. 21.haftada anladım ki gerçekten bağırsak hareketiymiş😀
2prensesannesiiii Tanembebek5 😒 ne alaka ben 17+5 te bildiğin karnımda yuvarlandı 16 ile 21 haftalarda hissediliyor zaten ve 20 lere yakın hissedenler genelde en geç hissedenler oluyor benim drumda 20 haftada geç hissedenlerden oldum bebeğimi demişti benimki bide seyirme atma da değil ya küçük olduğu için güçsüz tebik ya da yuvalanıp balık gibi yüzme karnım gıdılanıyor ama yaşadığım his çok güzel akşamları oluyor bu dediklerim gün içinde hissetmiyorum 9 dan sonra hatta ve ilk gebeliğim önceden 3 düşüğüm var saymıyorum 🙏🏻
Tanembebek5 myangelson ne bileyim ya ben de şaşırdım açıkcası daha 3 hafta diyince genel manada mı dedi acaba 😁
myangelson Tanembebek5 belki de bazıları geç hissedebiliyormus çünkü ondan genelleme yaparak söylemiş olabilir 😄
elifcicek_07 Bize de öyle dedi ama ben İlk gebeliğim olduğu halde 16+6 da çok net hissettim ilk başlarda gaz sandım ama şimdi anlıyorum değilmiş sırt üstü yatınca eliniZ karnınızda olsun ışıkta tutabilirsiniz eğer zayıfsanız hissedebilirsiniz şimdi 21 haftalık olduk o kadar net ki herşey
Tanembebek5 elifcicek_07 ya ben de işte otururken ya da yatınca pıt pıt bir sey oluyor o yüzden sorayım dedim. Ayakları da bayağı hareketliydi maşallah demek ki böyle yapıyor dedim içimden 🤩 ama doktor öyle söyleyince bir sey diyemedim 😁
2prensesannesiiii Tanembebek5 😂😂😂😂 ne hissettiğimizi bilmicek kadarmıyız de sanki gebelik öncesi böyle bişey mi yaşıyorduk de😂 ay gıcık oldum dra heves kırmış
Minare Ben üçüncü hamileligimde daha 12.haftada 3 gün seyirme hiss ettim. Dr ola bilir dedi. Ama sonra gecti bir de 16. haftada hiss etmeye basladim
Tanembebek5 2prensesannesiiii hiç sorma ya 😁 sonuçta ilk defa hissediyoruz böyle şeyler ne zaman hissetsem gülesim geliyor hatta çok güzel bir duygu 😍😍😍🥰🥰🥰
2prensesannesiiii Tanembebek5 hissediyorsundur canım çünkü herkesin vücut anatomisi farklıdır bende seyirme atmalarda bebekmi değil mi düşündüm ama sonradan net bebek diyebildim ilk tekme attı acı olmadı ama ben attığı yeri tuttum şok oldum 😳 2. De kahvaltı yapıyordum bitti kahvaltım balık gibi yüzdü içimde sonra gece uyumaya gittim mide şurubumu içtim bi kaç dakika sonra güçsüz iki tekme yedim ilaç sevmiyor galiba dedim sonra misafir vardı eşimle ortak arkadaşımız ben 17+5 tim karnımı sevdim dedim Bugün hissetmedim seni dedim hadi biraz hareket et dedim sonra uzandım sohbet muhabbet derken birden yuvarlandı karnımda dönüp durdu ellemedim o an karnımı duruyor çünkü arkadaşımız dokundu karnıma hissetti evet hareket ediyor dedi ama karnıma dokunan eli hissetti ve durdu malesef eşimde elimi koydu artık bende hissedemedim dedim durdu saklandı ya nazlı ya korkuyor dedim 🥲 Bugün tam 18+0 olduk
elifinbeybisi Tanembebek5 oyle diyorlar ama ben de pit pit hissetmeye baslamistim. Bebegini hissediyorsun artik canim ☺️