Minikmucizem199 momlife_7 düşünüp düşünmemek değil yani yağın ne gibi zararı olabilir tek bu post değil çoğu yenir mi açılan postlar saçma sapan geliyor bana
momlife_7 Minikmucizem199 size saçma gelebilir bana saçma gelmiyor istediğimi sorarım sizene bu kuyruk yağı sonuçta normal bi yağ değil bence gayet mantıklı
Minikmucizem199 momlife_7 sorun sormayın demiyorum zaten ama insan o kadar bilgisiz olmamalı bence yada abartmamak gerek hamileliği
Minikmucizem199 yanlisanlamaama yani demek istediğim bu hamileliği hastalık gibi bişey sanıyorlar herhalde yağın ne gibi zararı olabilir yani çok tuhafıma gidiyor böyle postlar
momlife_7 Minikmucizem199 sizin kaçıncı çocuk bilmem ama benim ilk ve kolayda olmadı oyuzden içime takılanı soracağım takbikide
momlife_7 Minikmucizem199 içimizde bi can taşıyoruz.. farkındamısınız yediklerine insan dikkat etmesi gerekiyor
Minikmucizem199 momlife_7 Benimde kolay kolay olmadi onla alakası yok neyse yemişsin zaten afiyet olsun
momlife_7 Ledeyna21 hamilelikte zararlı olabilir diye düşündüm ve normal hayatta da hiç yemedim ailem ve eşimin ailesi kullanmaz