Dlkzz Mucize-m1 ben Kağan Kocatepe’nin videosunu izlemiştim. Maskara far tarzı malzemelerin bebeğe kadar inmeyeceğini söylüyordu bende kaslarımı boyuyorum mecbur cunku hamilelikte döküldüler 😣
mysweetbabyy Mucize-m1 ruj da kurşun oluyor fondotenlet zaten deriden emiliyo kana karışıyor en masumu rimel alliktir herhalde
Daisy0000 Mucize-m1 Bu kadar ayrıntılı düşünmeye gerek olmadığını düşünüyorum.. O zaman kullandığımız tüm kıyafetlerin %100pamuk vs olması , kullandığımız tüm deterjan ve yiyeceklerinde organik olması lazım..
Dlkzz guzelanne01_ evet bende cok beğeniyorum takip ediyorum. Bazen evhamlandigimda veya korktuğumda hemen onun videolarını izliyorum cok rahatlatıcı bir doktor gerçekten
Mucize-m1 Benim doktorum da yapma dedi ancak yap diyende var bu konu biraz şahibeli bitkisel diyorlar kullanın paketli ürünlerinde tam olarak bitkisel olduğuna inanmıyorum ama kendimi çok bakımsız hissediyorum krem bile süremiyorum
berceste5155 Mucize-m1 krem sürmeyecek kadar da korkmayın kendinizi iyi hissedecek bakımı yapın tabi ki ama makyaj malzemesi mümkünse kullanmayın ya da derinin emmediği şeyler kullanın
Mysmrt Mucize-m1 fondöten direkt emildiği için ben sadece eyeliner ve rimel kullanıyorum bazen de bb krem
FatmaAselinAnnesi_60 Mucize-m1 bnce yapılmaması gerekir çünkü bebiş yanına geldiğin de öptüğünde bulaşabilir tabi herkesin kendi fikri
mikaa Hic duymadim arastirmadim bu konuyu. 9 ay boyunca istinasiz her gun makyaj yaptim seviyorum cunku . Liner maskara far kapatici allik ruj hepsinden suruyordum. Dogurdum bir sorun yok