edkrcy kahvesever__ Çok geçmiş olsun bende bulantıdan ölmek üzereyim karnıyarık pilav cacık yaptım ama mutfakla banyo arasında gide gele yaptım resmen 😔
hunilimom kahvesever__ mercimek çorbası lahana sarması fırında sebze yaptım diyetteyim 😂 yoğurt turşu
kahvesever__ edkrcy çok teşekkür ederim canım mide bulantısı çok zor oğlum da 4 ay çektim şimdi yine hamileyim şimdilik bulantım yok şükür afiyet olsun 🌸
denizarenmom Denizahsen normal kofte tarifini soruyosan ben hep internetten bakiyorum😂 tavada kizarticam
Denizahsen denizarenmom bende hep internete bağlı kalıyorum değişiklik olsun diye sordum teşekkür ederim 🥰
Biricik_1 kahvesever__ Geçmiş olsun Ben sabahtan beri temizlik yapıyorum yeni bitti menemen yapicam yeter😁
Busel kahvesever__ Dünden karışık kıymalı dolma Brokoli salatası Yogurt ya da cacık Bir de kemik suyuna çorba eşim hasta🤧
Sena00 kahvesever__ hiç bişey yapamadım mide bulantısından 😷😑 kızıma çorba yapmıştım iki kaşık ondan yedim ama hiç bişey anlamadım tabi
Minigim38 kahvesever__ geçmiş olsun bende bugün eşimle gün menüsü yapalım dedik Kısır Mercimek köftesi Milföy börek Hazır kek😁 Dolaba koymuştum tarçınlı kurabiye Ne alaka bilmiyorum patates kızartması 😁
Sellmaseellma kahvesever__ sabahtan beri üzerimde bi halsizlik sıkılmışlık var ne yemek yapcam bilmiyorum valla aç kalcaz heralde haftada 2 gün tavuk et çorba pilav bıktım artık