pinar_033 19+4 olduk hareketlerini daha Bi hissedemiyorum sizde durumlar nasıl bulantı agri vs.motive olalım 💖
MadameHappy34 pinar_033 21+3 eklem ağrılarım var arada bel ağrısı,nadir kasık ağrısı 😌😌 hareketleri hafif hafif hissediyorum. Heyecanlı güzel elhamdulillah.
Aysinvebebito pinar_033 17+3teyim ara ara hissediyorum minik kıpırdamaları beyefendinin ❤️bazen karnım kaşınıyor onun haricinde çok şükür şimdilik bı sıkıntımız yok
FatmaAselinAnnesi_60 elvinimmm MadameHappy34 kızlar doğum tarihiniz belli mi BNde 20+6 yım Nisan mi mayıs mı çözemedim gitti 😁
pinar_033 MadameHappy34 sagsalim doğsun insllah bebislerimiz 🥰 bende oglanlarda erken hissetmiştim bunda tik yok karnım dalgalanıyor görüyorum sadece 🙂
Kitapkurduuu MadameHappy34 bende 21+3 benimde arada bel ağrılarım oluyor telaşlanıyordum görünce rahatladım 😌
AyFa1608 elvinimmm benimde öyle gündüz çok nadir hareket ettiği akşam olunca başlıyor 🥲 anne karnında nasılsa doğunca da öyle olurmuş sanırım. İnşallah akşam düzenli uyurlar😅
pinar_033 elvinimmm bende o haftalarda hissederim insllah bulantiniz var mi benim belirli saatlerde acayip bulantim oluyor kız bizimde insllah kızlar öyle oluyor diyorlar
Kitapkurduuu FatmaAselinAnnesi_60 ultrason kağıdında tahmini doğum tarihi yazıyor oradan bakabilirsin
elvinimmm pinar_033 ben hamileligim boyunca bulanti yasamadim cok sukur guzel bi hamilelik geçiriyorum
elifcicek_07 21 olduk dün Çok hareketliyiz ne zaman elimi atsam o hemen orda 🥹 Allah’a şükürler olsun çok güzel geçiyor hepimiz için
pinar_033 elifcicek_07 ne güzel kese kalp atışı cinsiyet derken hareketleriyle ödüllendiriyorlar annelerini sağlıcakla gelsinler insllah