Kardelen-123 Elimde tüp bebek tedavimde artan 2 adet protulex 25 mg. Enjeksiyonluk çözelti var, ihtiyacı olana ücretsiz gönderebilirim
minipanda Kardelen-123 gerçekten durumu iyi olmayan birilerine verirsiniz umarım arastirip oyle verin mesela evi kirada olanlara falan
Ela3834 Kardelen-123 yaaa bana gönderir misiniz doğacak çocuğun içinde sağlıkla kucağına alman içinde Kur’an okurum yemin ederim 🤲
Ela3834 Kader01 Hayırlı olsun ins tekrar gittiğinde duyarsın hayırlısıyla 🌸🥰 Benim korkum tekrar gittiğimde bir sıkınti ile karşılaşırmiyim diye. Benimde tuttu duyduk kalbini çok şükür ama kanamam oldu gece 2 de ayazın ortasında hastane hastane gezdik eşimle annemle… O ilaç dışında düşmemesi için kalçadan da ilaç ekledi fitiller iğneler serumlar haftalık 1700-1800 gidiyor bizim. Çok zor süreç çok çok psikolojik herkes yıpranıyor bu tedavide. İns 3.ayda da güzel döneriz doktordan yoksa uzun süre biriktirmek zorunda kalıcaz borç kapatmak için bir şeyler yapmamız lazım çalışmam gerekecek sözleşmeli. Hep bir tarafım kış düşük riski geçene kadar 🤲 Allah yardımcımız olsun evlatla sınamasın rabbim hayırlı evlat olsunlar bizlere de bu kadar sıkıntıya ins 🤲
Kardelen-123 Tamam kızlar birer paket ikinize de gönderirim, adreslerinizi alayım yarın kargolarım. Herkes bebeğini sağlıkla alsın kucağına, hayat boyu sağlıklı olsun bebeklerimiz🙏
Ela3834 Kardelen-123 İnsAllah rabbim bu iyiliginizi bin katlı karşınıza çıkarsın ins 🤲 çok mutlu ettiniz bizleri… özelden adres bilgimi paylaşıyorum 🌸 bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız içinde Perşembe ve cuma günü annemle birlikte okuycaz ins 🤲 @Kader01 sizin içinde okuycaz rabbim kabul etsin 🤲 bizlere bağışlasın hayırla 👏🤲