birminnosannesi_ Arkadaşlar sabah süpürge yapayım derken hortumu çaydanlığa takıldı ve duvarlar bu halde 1 saate eşim gelicek o görmesin istiyorum nasıl kapatabilirim çamaşır suyuyla falan denedim çıkmadı acil yardım
Rapunzelinanasi birminnosannesi_ bulaşık makinesi parlatıcısının çıkarmadığı leke görmedim ben. Acaba onu mu deneseniz?
Ecem95 birminnosannesi_ direk Asperos sıkın yakın mesafeden 1-2 saniye bekleyin sıkı sıkı silin bastırarak cıkıcaktır benimde başıma geldi aynısı hatta daha beteri çıktı
Bebeklerim2p Fairy ve asperoxu karıştırın öyle deneyin birde Fakat insanlık hali olabilir eşinizden neden bu kadar çekiniyorsunuz. Silerken ovalayarak silin
birminnosannesi_ Bebeklerim2p bizimkiler insanlık halinden anlamıyor bacım hiç. Yok şimdi duvar boyası kaç para halının kiri çıkıcak mı niye çaydanlığı götürmedin vs vs bi tonlaf edicek
birminnosannesi_ -_Esra_- niye dikkat etmedin vs laf yapıyor :( tırnaklarım bembeyaz oldu ciflemekten
Bebeklerim2p birminnosannesi_ Böylelerini öldüresim geliyor bazen benimki de yapmaya çalışır bağırırım sanane olabilir diye sesini keser oturur çıkmadıysa da canını alacak değil herhalde ya eşin çok kızdım ona boşver güzelliğim
birminnosannesi_ Yazamadığım arkadaşlar beğeni atıyorum sadece çok çok acelem var çıkarmsm gerekiyor kusura bakmayın lütfen 🙏🏻
Cerooommmmom2 @Deletedmom_85 Aşkım. Brn postun sahibini etiketleyip yorum yazdım ama başka biri etiketlendi yorumu silermiisn bildirdim