minik-2610 18 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum fakat, sırtüstü yatağa yattığımda karnımda sertlik oluşuyor sizce bu durum normal mi
Onurs_mommy minik-2610 Normal merak etme ben 20haftadan sonra ara sira hissetmeye basladim simdi 26 haftalik olduk Masallah cok haraketli☺️
2prensesannesiiii minik-2610 17+6 da yani dün gece sırt üstü yattım dönüp durdu net hissettim bi gıdıklanma oluyor 🙏🏻
burcin-2202 minik-2610 bende hissettim 20 haftada ancak 2 gündür hiç hissetmedim. Tatlıda yiyorum heyecanlanmıyor benim😊 Şimdi dua açtım dinlettim kıpırdadı 🤲😊💕bugün 21+0 olduk 🤲❣️
elifcicek_07 minik-2610 bebeğin olduğu yer sertleşiyor ben ilk hareketlerini öyle anladım 17. Haftada sertleşen yere elimi koyardım 10 sn sonra başlardı yavaş yavaş 🥹 bu kadar korkup evham yapmayın yahu rahat olun biraz
minik-2610 Onurs_mommy maşşallah Allah hepimizin bebeklerini korusun sırt üstü yatınca karnımda sertlik olması da normal dimi ilk hamileliğim korkuyorum
Onurs_mommy minik-2610 Normal benim de ilk hamileliyim. Pek sirt ustu yatmiyorum agri oluyor sendeki gibi sertlesme oluyor. O yuzden ya sag ya sol yatiyorum sende oyle yap. Kac haftaliksin?
minik-2610 Onurs_mommy 18+5 haftalığım çok uzun süre sırt üstü yatmıyorum kuzucum sadece hareket edecek mi diye 5-10 dakika yatıyorum
Onurs_mommy minik-2610 haraketini hissetmek istiyorsan biraz tatli ye cikolata ve s. sonra sol tarafina uzan hissedersin☺️
Nidanurr Ben karnımda olan hareketlerin ne olduğunu bir türlü anlayamiyorum. 18 haftaligim tam diyeceğim ay bebek mi acaba sonra diyorum ki gazdir o gaz🤣🤣
minik-2610 Nidanurr ben hareket hissetmiyorum sadece sertleşme oluyor karnımda sağlıklı olsunlar da önemli olan o
elifcicek_07 burcin-2202 telefonu uçak moduna alıp karnınıza telefonun ışığını yakın tavşan gibi hemen geliyorlar ben görüyorum sağ tarafa tutuyorum hemen balık gibi soldan sağ tarafa geçiyor 🥹
minik-2610 Maşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin benim yavrum daha küçüüüük 18 haftalık 20 haftalık olunca belki ben de hissederim ama sırt üstünyatınca karnımda sertlik bile olması güzel bir durum dimi
KumsAlyaa Onurs_mommy erkekler kızlara göre daha hareketli oluyor sanırım bende 26. Haftadayım kız cinsiyet öyle çok hareketli hiç olmadı nadir